Korting bij Mr. Sushi voor klanten AH Bourgondischelaan

Amstelveen – Klanten van het Amstelveense Albert Heijn-filiaal aan de Bourgondischelaan ontvangen tot en met eind december bij besteding van 5 euro, tien procent korting bij Mr. Sushi.

Mr. Sushi opende dit voorjaar een nieuw filiaal aan de Bourgondischelaan 3 in Amstelveen. Mr Sushi bezorgt verse sushi in Amstelveen, Buitenveldert, delen van Amsterdam Zuid, Ouderkerk en het Aalsmeerse Nieuw-Oosteinde.

Albert Heijn

Luuk Koole is in november 2019 gestart als supermarktmanager van Albert Heijn aan de  Bourgondischelaan:  ‘Zeker als buurtsuper wil ik met mijn team klaar staan voor de buurt. Als één van de lokale ondernemers naar mij toekomt voor een samenwerkingsactie is de deal dan snel gemaakt. Ik geloof onwijs in synergie en ik geloof dat wij met deze actie elkaar zeker gaan versterken’, aldus Luke Koole.

Mr. Sushi

Tim Stout, eigenaar van Mr. Sushi:  ‘Ik ben blij met de samenwerking met AH en deel de mening dat wij elkaar prima kunnen versterken op deze manier. Bij besteding van 5 euro bij het Albert Heijn-filiaal, ontvang je 10 procent  korting bij ons.’

Poke bowls

En als je toch met korting kan bestellen: nieuw bij Mr. Sushi zijn de speciale poke bowls die volledig samengesteld kunnen worden op de website van Mr. Sushi.: https://amstelveen.mrsushi.nl/  Bij Mr. Sushi kan ook worden afgehaald.  De kortingsactie in samenwerking met AH Bourgondischelaan loopt tot en met 31 december 2019.

[Advertorial]


Meer nieuws

Politiek vandaag 11:26

AVA wil meer weten van mogelijke mondkapjesplicht in Amstelveen

Amstelveen – De lokale politieke partij Actief voor Amstelveen (AVA) wil weten hoe gemeente Amstelveen omgaat met de experimentele mondkapjesplicht, nu binnen Veiligheidsregio Amsterdam/Amstelland het dragen van een gezichtsmasker verplicht kan worden gesteld op drukke plekken. Amsterdam is al zo ver en voert vanaf 5 augustus een mondkapjesplicht in in diverse delen van de stad.  

Algemeen vandaag 09:46

9-jarige Amstelvener haalt 1100 euro op voor cheeta's met fietstocht door Safaripark

Amstelveen – De 9-jarige Amstelveense scholier Gio Cruz heeft afgelopen weekeinde ruim 1100 euro opgehaald met een sponsorfietstocht door Safaripark Beekse Bergen. Het geld gaat naar een beschermingsproject voor cheeta's. De jonge dierenliefhebber wist in een uur tijd zeven rondjes door het Wildlifepark te fietsen.

Amstelveen van voorheen gisteren 18:00

Amstelveen van voorheen (206)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 206 een foto van de voormalige locatie van BMW-dealer Van Poelgeest, toen deze nog in het hart van het Oude Dorp was gevestigd, met tankstation.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:03

Bussluis bij Urbanuskerk: doorgaand autoverkeer uit Bovenkerk geweerd

Amstelveen – Gemeente Amstelveen is voornemens een bussluis aan te leggen ter hoogte van de Urbanuskerk in Bovenkerk, om doorgaand autoverkeer te weren op de route Noorddammerlaan/Legmeerdijk. Om sluipverkeer door Bovenkerk te voorkomen ligt er bovendien een plan klaar om eenrichtingsverkeer in diverse Bovenkerkse straten door te voeren.