Korting bij Mr. Sushi voor klanten AH Bourgondischelaan

Amstelveen – Klanten van het Amstelveense Albert Heijn-filiaal aan de Bourgondischelaan ontvangen tot en met eind december bij besteding van 5 euro, tien procent korting bij Mr. Sushi.

Mr. Sushi opende dit voorjaar een nieuw filiaal aan de Bourgondischelaan 3 in Amstelveen. Mr Sushi bezorgt verse sushi in Amstelveen, Buitenveldert, delen van Amsterdam Zuid, Ouderkerk en het Aalsmeerse Nieuw-Oosteinde.

Albert Heijn

Luuk Koole is in november 2019 gestart als supermarktmanager van Albert Heijn aan de  Bourgondischelaan:  ‘Zeker als buurtsuper wil ik met mijn team klaar staan voor de buurt. Als één van de lokale ondernemers naar mij toekomt voor een samenwerkingsactie is de deal dan snel gemaakt. Ik geloof onwijs in synergie en ik geloof dat wij met deze actie elkaar zeker gaan versterken’, aldus Luke Koole.

Mr. Sushi

Tim Stout, eigenaar van Mr. Sushi:  ‘Ik ben blij met de samenwerking met AH en deel de mening dat wij elkaar prima kunnen versterken op deze manier. Bij besteding van 5 euro bij het Albert Heijn-filiaal, ontvang je 10 procent  korting bij ons.’

Poke bowls

En als je toch met korting kan bestellen: nieuw bij Mr. Sushi zijn de speciale poke bowls die volledig samengesteld kunnen worden op de website van Mr. Sushi.: https://amstelveen.mrsushi.nl/  Bij Mr. Sushi kan ook worden afgehaald.  De kortingsactie in samenwerking met AH Bourgondischelaan loopt tot en met 31 december 2019.

[Advertorial]


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.

Algemeen gisteren 10:52

Weet jij een plek in jouw wijk die meer groen kan gebruiken?

Amstelveen - In het kader van de campagne ‘Groen moet je doen!’ vraagt gemeente Amstelveen inwoners om betegelde plekken in de openbare ruimte voor te dragen die meer groen kunnen gebruiken, bijvoorbeeld in hun eigen straat of wijk. Dat kan nog tot 1 mei 2024.

Sport gisteren 08:56

Karel Eykman school JD2 en JE1 winnaar schoolvoetbaltoernooi in Amstelveen

Amstelveen - Aan de lokale voorrondes van het KNVB schoolvoetbaltoernooi, die begonnen op woensdag 20 maart, hebben maar liefst 50 teams van 13 scholen in Amstelveen mee gedaan. Na vijf spannende weken van competitie hebben de beste acht teams van groep 5-6 en van groep 7-8 zich gekwalificeerd voor de finale op woensdag 24 april. De Karel Eykman school JD2 en JE1 kwamen als winnaar uit de bus.  

Algemeen 24 apr. 2024 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.