Korting bij Mr. Sushi voor klanten AH Bourgondischelaan

Amstelveen – Klanten van het Amstelveense Albert Heijn-filiaal aan de Bourgondischelaan ontvangen tot en met eind december bij besteding van 5 euro, tien procent korting bij Mr. Sushi.

Mr. Sushi opende dit voorjaar een nieuw filiaal aan de Bourgondischelaan 3 in Amstelveen. Mr Sushi bezorgt verse sushi in Amstelveen, Buitenveldert, delen van Amsterdam Zuid, Ouderkerk en het Aalsmeerse Nieuw-Oosteinde.

Albert Heijn

Luuk Koole is in november 2019 gestart als supermarktmanager van Albert Heijn aan de  Bourgondischelaan:  ‘Zeker als buurtsuper wil ik met mijn team klaar staan voor de buurt. Als één van de lokale ondernemers naar mij toekomt voor een samenwerkingsactie is de deal dan snel gemaakt. Ik geloof onwijs in synergie en ik geloof dat wij met deze actie elkaar zeker gaan versterken’, aldus Luke Koole.

Mr. Sushi

Tim Stout, eigenaar van Mr. Sushi:  ‘Ik ben blij met de samenwerking met AH en deel de mening dat wij elkaar prima kunnen versterken op deze manier. Bij besteding van 5 euro bij het Albert Heijn-filiaal, ontvang je 10 procent  korting bij ons.’

Poke bowls

En als je toch met korting kan bestellen: nieuw bij Mr. Sushi zijn de speciale poke bowls die volledig samengesteld kunnen worden op de website van Mr. Sushi.: https://amstelveen.mrsushi.nl/  Bij Mr. Sushi kan ook worden afgehaald.  De kortingsactie in samenwerking met AH Bourgondischelaan loopt tot en met 31 december 2019.

[Advertorial]


Meer nieuws

Algemeen gisteren 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen. 

Advertorial Evenementen & Activiteiten gisteren 11:51

Uitje in de buurt: bamboelabyrint Nirwana

Amstelveen/De Kwakel – Niet ver van Amstelveen bevindt zich bamboelabyrint Nirwana. Het in De Kwakel gelegen labyrint biedt speciaal in deze coronatijden de mogelijkheid tot een exclusief gezinsuitje.