Koudijs: Geroemd en geprezen om ultieme service

Het is een wonderlijk verhaal: dat van het meer dan honderd jaar oude familiebedrijf Koudijs in het Oude Dorp van Amstelveen. Tussen het geweld van alle grote elektronica-ketens en webshops blijft Koudijs fier overeind en bouwt het volop aan de toekomst. In november won Koudijs de Publieksprijs van de Ondernemer van het Jaar Verkiezing 2019-2020. Een terechte erkenning voor de continue vernieuwingsdrang en het aanblijvende ultieme serviceniveau.

Koudijs is het publiek dankbaar voor de uitverkiezing tot Ondernemer van het Jaar. ‘We zijn verguld. Het geeft ons het vertrouwen nog 100 jaar op dezelfde voet verder te gaan. We bedanken iedereen die op ons heeft gestemd.’ Wie denkt bij grote elektronica-ketens en aanbieding-schreeuwende webshops op prijsniveau veel voordeliger uit te zijn voor een televisie, audiosysteem, koelkast, koffiemachine, droger, wasmachine of (stembediende) smart home producten, zou echt eens bij Koudijs binnen moeten stappen.

Dan zien ze dat de winkel in de Stationsstraat een wereld heeft te bieden, maar ook dat het prijsniveau concurrerend is. ‘Op prijsniveau verschillen we vaak niet van de grote ketens’, verklapt Marri-Anne Koudijs, samen met broer Steven, zoons Jeremy en Robin en een trouw en gedreven team gespecialiseerde medewerkers de drijvende kracht achter het succes van Koudijs.

‘We winnen het op serviceniveau’, zegt Marri-Anne met gepaste trots. Steven: ‘We bieden veel meerwaarde in de vorm van persoonlijk contact en service. Ons doel is samen met de klant te komen tot oplossingen op maat. Of het nou een tv, een audioset, witgoedapparatuur of een Smart Home systeem betreft, wij kunnen een compleet pakket aanbieden zodat er voor de klant één aanspreekpunt is waar hij of zij terecht kan voor al zijn elektrische apparatuur.’

Ontzorgen

Koudijs adverteerde in het verleden niet voor niets met de slogan ‘Voor alles waar een stekker aan zit’. De kennis van techniek is in het 4 generaties tellende familiebedrijf ongekend. ’Klanten willen tegenwoordig ontzorgd worden en daar zijn we sterk in. Neem alleen al de toenemende elektronicatechnieken in huis: men wil dat alles onbezorgd werkt en met verschillende systemen in huis is dat niet altijd even eenvoudig. Een goed WiFi-netwerk is ontzettend belangrijk. Veel mensen gebruiken WiFi-versterkers, maar die kunnen een netwerk flink overhoop halen met alle gevolgen van dien. Wij zorgen ervoor dat alles optimaal en zo eenvoudig mogelijk werkt.’

Koudijs, sinds 2017 uitgerust met het predicaat Hofleverancier, volgt continu de laatste trends. Uiteraard op Smart Home-gebied (Koudijs richt complete woningen en kantoren in) tot aan revolutionaire energieopwekkende mini-windmolens (AirTurb), die meer stroom opwekken dan 12 zonnepanelen.

‘We springen altijd in op de laatste ontwikkelingen. De mogelijkheden zijn oneindig groot geworden. Daardoor haken ook veel consumenten - en zeker niet alleen ouderen - onnodig af: het wordt ze te ingewikkeld. Daar komen wij in beeld: we bieden hulp en uitkomst. We zien een groeiende tendens dat mensen weer op zoek gaan naar een fysieke winkel waar persoonlijke aandacht, uitleg en service het uitgangspunt zijn’, aldus Steven.

Informatie 

Koudijs | Stationsstraat 18-22 | 020 6413006
Loewe Gallery | Amsterdam | Stadhouderskade 24A |020 370 0055 | 1054 ES Amsterdam
info@koudijsonline.nl | www.koudijsonline.nl


Meer nieuws

Onderwijs & Educatie vandaag 09:43

Zomerschool Amstelveen van start

Amstelveen - Vanaf vandaag opent de Amstelveense zomerschool haar deuren. Op het programma staan lessen in theater, techniek, kunst, cultuur en sport. Door de coronacrisis zaten kinderen veel thuis, zagen geen klasgenoten en gingen niet naar de sportclub. Dit gebrek aan sociale interactie is sommige kinderen erg zwaar gevallen. Voor hen organiseert de gemeente deze zomerschool.

Advertorial Sport gisteren 20:00

Buitensporten enorm in opmars

Amstelveen - Heleen van Ketwich Verschuur heeft als directeur van AmstelveenSport, de organisatie die zich op meerdere vlakken inzet om Amstelveners gezond te laten bewegen, de afgelopen maanden voor nieuwe uitdagingen gestaan. Door de corona-crisis kwamen binnen no-time sportverenigingen, sportaccommodaties en scholen stil te liggen.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:50

Amstelveen van voorheen (202)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 202 een foto van de Dorpsstraat in het Oude Dorp zoals deze er vroeger uitzag.

Politiek gisteren 11:55

Actief voor Amstelveen: Burgerparticipatie moet op de schop

Amstelveen - Na grote onvrede bij veel omwonenden rond de startnotitie Alleman Kwartier, het beeldkwaliteitsplan Oude Dorp en verkeerswijzigingen in Bovenkerk, is de lokale politiek partij Actief voor Amstelveen (AVA) helemaal klaar met het huidige participatiebeleid van de gemeente Amstelveen. De partij komt met een initiatiefvoorstel.

Politiek gisteren 11:39

BbA: 'Planprocessen gemeente niet meer van deze tijd'

Amstelveen - Oppositiepartij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) vindt de huidige planprocessen die gemeente Amstelveen hanteert niet meer van deze tijd. Dat laat de lokale partij weten in een persbericht, nadat afgelopen woensdag in de gemeenteraad vernieuwingsplannen in de wijken Bankras/Kostverloren (Allemanskwartier) en het Oude Dop (herinrichting) ondanks veel tegenstand uit de buurt toch akkoord kregen. 'Bewoners en omwonenden maar ook de raad worden keer op keer geconfronteerd met een ‘in beton gegoten’ startnotitie', stelt bbA.

Wonen gisteren 11:24

Allemansbelang: ‘Participatie wijkbewoners een gotspe’

Amstelveen – De Stichting Allemansbelang noemt het participatietraject waarin wijkbewoners zijn betrokken bij het nieuwbouwplan Allemanskwartier een gotspe. Dat meldt de woordvoerder van de stichting in een persbericht, nadat de gemeenteraad afgelopen woensdag met een minieme meerderheid akkoord ging met de startnotitie.