Team Koudijs.
Advertorial Winkels

Koudijs klaar voor de toekomst

Amstelveen - De snel veranderende consumentenmarkt is voor Koudijs altijd reden geweest zich te blijven willen onderscheiden als het gaat om kwaliteit en service. Hier vind je nog ouderwetse klantgerichtheid; een zaak waar persoonlijk contact heel belangrijk is, al je wensen op het gebied van televisie- en audioapparatuur, witgoed, homecinema en smart home-oplossingen over kunt laten aan gespecialiseerde vakmensen.

Hofleverancier

Koudijs, die in 2017 het predicaat Hofleverancier kreeg, wordt met veel aandacht en liefde voor het vak bestierd door broer en zus Steven Koudijs en Mari-Anne Overmars-Koudijs en de zonen van Mari-Anne, Robin en Jeremy Overmars, inmiddels de vierde generatie.

‘Dat is in deze tijd, waarin je als ondernemer kunt worstelen met goede opvolging, heel bijzonder’, verklaart Steven. Het sympathieke viertal heeft ieder zijn specialisme en vult elkaar perfect aan. Aangevuld met een team van gespecialiseerde verkopers en technici vormt Koudijs een uniek bedrijf.

In de lange historie van het bedrijf, dat in 1916 als elektronicazaak werd opgericht door Hendrik Koudijs, heeft het assortiment een spectaculaire ontwikkeling doorgemaakt. In de Dorpsstraat 22 biedt Koudijs als gecerti­ficeerd dealer van onder andere de

merken Loewe, Bose, Sonos, Miele, Bosch, Samsung en LG een grote collectie audio-, video- en witgoed. Naast het Vondelpark in Amsterdam bevindt zich de Koudijs LOEWE Gallery, waar ook het Duitse audiomeubelmerk Spectral vertegenwoordigd is, met een aantal schitterende complete meubel opstellingen. De klant kan hier en in Amstelveen een volledig meubel op maat laten tekenen.

Advies aan huis

De specialisten van Koudijs komen ook graag thuis om te adviseren bij de vervanging of aanschaf van inbouwapparatuur of voor het maken van een totaalplan op het gebied van smart-home oplossingen. ‘Sinds 2015 zijn wij aangesloten bij de organisatie ElectroStyling en mogen wij ons ElectroStylist noemen’, vertelt de 39-jarige Jeremy Overmars, verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en planning.

‘We werken hierin nauw samen met architecten en installateurs. We kunnen zorgen voor een plan op maat op het gebied van audio-, video-, netwerk- en wi­ toepassingen, maar ook voor inbouwapparatuur in de keuken of het lichtaansturingssysteem. Dat kan zijn als het huis in aanbouw is, maar ook bijvoorbeeld in bestaande situaties of verbouwingen.’ Zijn broer Robin begeleidt de projecten op technisch vlak in samenwerking met het team specialisten van Koudijs. ‘Ontzorgen’ is dan ook het credo van Koudijs. En voor de prijs hoeft u het niet te laten. ‘Mensen denken vaak dat wij duurder zijn, maar meestal bieden wij dezelfde prijzen als de grote ketens, maar dan wel met de service en diensten van Koudijs’, zegt Steven Koudijs. U bent welkom voor een kennismaking en een kopje kof­fie.

Koudijs is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Koudijs Amstelveen
Stationsstraat 18-22
Telefoon 020 641 30 06
www.koudijsonline.nl

Koudijs Loewe Spectral Gallery
Stadhouderskade 24, A’dam
Telefoon 020 370 00 55

[Deze advertorial is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No. 35, December 2018]

Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis.