Koudijs nu Bose Experience Store

AMSTELVEEN – Firma Koudijs in het Oude Dorp van Amstelveen is benoemd tot 'Bose Experience Store'.

Daarmee is het 100-jarige Amstelveense familiebedrijf, gespecialiseerd in geluid, beeld, smart-home toepassingen, wifi en witgoed, ook geselecteerd als één van de winkels die het WAVE Music System 4 mag verkopen.WAVE Music System 4
Het WAVE Music System 4 is een compact systeem dat door wave guide technologie een groots geluid kent. Naast de ingebouwde radio en CD biedt de SoundTouch uitvoering toegang tot een wereld vol draadloze muziek. Door je favoriete muziekdiensten of internet radio stream je miljoenen nummers via je WiFi thuisnetwerk.  Bovendien heeft de Wave ook Bluetooth om rechtstreeks muziek te streamen. Het systeem is te bedienen met bijgeleverde  afstandsbediening of met smartphone of tablet. Leverbaar in zwart, wit en zilver. Prijs € 699 of € 799 (Soundtouch uitvoering) .

[Dit artikel bevat gesponsorde content]

Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis.