Steven en Marri-Anne Koudijs in het filiaal in het Oude Dorp.

Koudijs vindt dé oplossing

AMSTELVEEN - Veel Amstelveners weten al jaren hun weg naar dé audio-, video en witgoedspecialist in het Oude Dorp te vinden. Maar het familiebedrijf Koudijs biedt nog veel meer. ‘Wij bieden Smart Homeoplossingen en zorgen ervoor dat je huis klaar is voor de toekomst’, aldus electrostylist Steven Koudijs.

Al meer dan 100 jaar verzorgt Koudijs voor woningen en bedrijven het beste advies op het gebied van elektrische apparatuur. ‘Er is in al die jaren ontzettend veel veranderd binnen onze branche en wij zorgen ervoor dat we de kennis hebben om de nieuwste ontwikkelingen in te zetten om te komen tot de beste oplossingen voor de klant’, aldus Steven.

Tekentafel
Volgens Steven is het belangrijk om voor de perfecte aanleg van alle elektronische apparatuur al in een vroeg stadium met de architect aan de tekentafel plaats te nemen. ‘De consument wil tegenwoordig overal goede wifi, zowel in de tuin als op zolder. Steeds meer apparaten zullen in de nabije toekomst verbonden worden met internet, daarom willen wij al vroeg meedenken zodat wij ervoor kunnen zorgen dat een huis klaar is voor de toekomst.’

Smart Home
Specialist Koudijs biedt ook allerlei verschillende Smart Home-oplossingen aan. ‘We kunnen met één druk op de knop ervoor zorgen dat de lampen, het zonnescherm, naar wens aan of uitgeschakeld worden’, zo zegt Steven. ‘Ook voor de veiligheid in huis kunnen deze systemen veel toevoegen.’

Ontzorgen
Elektronische apparatuur kan bij veel mensen voor irritaties zorgen. Met name de bediening is vaak een probleem, zo legt Steven uit. ‘Mensen vinden het prettig dat wij alles ontzorgen. Wij streven ernaar een systeem te bedenken waarbij alles met één eenvoudige afstandsbediening werkt. We sluiten alle apparatuur aan met onze vaste specialisten, leggen alles uit en heb je achteraf een probleem dan geven we telefonisch support of we komen aan huis. Leidingwerk kunnen we ook verzorgen en we bouwen ook inbouw keukenapparatuur in.’  Koudijs geeft ook advies over digitale TV en is tevens dealer van Ziggo.

Spectral
Naast de hoofdvestiging in Amstelveen heeft Koudijs ook een LOEWE Gallery in Amsterdam, op de Stadhouderskade 24. Een deel van de Gallery is sinds kort ingericht als Spectral Design Meubel Showroom, de eerste in de Randstad. Bijzonder aan deze luxe meubels is dat ze geleverd kunnen worden met een ingebouwd luidsprekersysteem, of met een aanpassing om Bose of Sonos luidsprekers in te bouwen. Hangend of staand, leverbaar in vele kleuren en maten. ‘We hebben een 3D programma waarmee we naar de wens van de klant kunnen laten zien hoe het meubel eruit komt te zien. Een mooie aanvulling op onze huidige merken.’ De Spectral-meubels zijn ook verkrijgbaar in de vestiging in Amstelveen.

Informatie
- Koudijs Amstelveen | Stationsstraat 18-22 | Telefoon 020 641 30 06 | Open di-vr 9-18, za 9-17 | info@koudijsonline.nl | www.koudijs.tv | www.loewespectral.nl

- Loewe Gallery Amsterdam | Stadhouderskade 24 A | Telefoon 020 3700055 | Open di-vr 10-18, za 10-17

[Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No26, December 2017]

(advertorial)


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.