Kragtwijk Catering: feestelijk, verrassend, verrukkelijk

Geen zin in stress over het menu, lange rijen in de supermarkt en drukte om alle gerechten tijdig op tafel te toveren? Kragtwijk Catering snapt dat. Speciaal voor de feestdagen heeft zij zowel borrelhapjes als mooie gerechten samengesteld die je zo kunt bestellen. Geen stress, maar toch smakelijk en feestelijk.

Wat doe je met Kerst dit jaar? Een feestelijk kerstontbijt? Een lange borrelavond? Of gewoon een traditioneel kerstdiner? Waar je ook voor kiest, Kragtwijk Catering kan de gerechten verzorgen. In haar uitgebreide kerstfolder beschrijft zij de mogelijkheden.

Tussen de voorgerechten staan onder andere de dungesneden, gerookte eendenborst en de gerookte zalm. Daarnaast biedt zich ook een vegan alternatief: gemarineerde tempeh met shiitake, paksoi en soja. Kragtwijk Catering laat zien dat het ook anders kan. Gedurfd, vol van smaak en mooi gepresenteerd.

Van gevulde kalkoen tot geroosterde pompoen met geitenkaas

Ook de hoofdgerechten zijn zorgvuldig gekozen: van gebraden varkens procureur en zalm met paddenstoel en spinazie en bladerdeeg tot geroosterde pompoen met geitenkaas. En natuurlijk de gevulde kalkoen; want zo’n traditioneel kerstgerecht mag niet ontbreken. Het bestellen van deze gerechten is al mogelijk vanaf twee personen. Je kunt het uitbreiden zo ver als je zelf wilt; bijgerechten, salades nagerechten; Kragtwijk Catering verzorgt het allemaal.

Buffet

Geen zin in een chic diner aan tafel maar liever genieten van een buffet? Er is keuze uit een klassiek buffet met diverse stoofpotjes en traditionele Hollandse groenten en een Internationaal Buffet waarbij ook een groot aantal gerechten plantaardig is. Voor het bestellen van de buffetten geldt een minimum van zes personen. Ook glaswerk, statafels, partytenten en aankleding nodig? Geen enkel probleem.

Ontbijten met Kragtwijk – vol energie het nieuwe jaar in

En dan… het nieuwe jaar. Het houdt maar niet op met de feestdagen. Een nieuwjaarsontbijt of brunch is helemaal hip en trending. Dan kun je pas echt vol energie het nieuwe jaar in.

Kragtwijk Catering verzorgt deze ontbijtgerechten, waarmee je kunt uitbreiden zo ver als je wilt; energy bars, muffins, kleine broodjes, een bowl met yoghurt en granola, maar ook warme gerechtjes als roerei en quiche. Er is keuze in overvloed. Loopt het water je al in de mond? Bestellen kan via www.kragtwijkcatering.nl Tot slot. Kragtwijk Catering wenst iedereen een feestelijk, smakelijk en verrukkelijk 2020!

Informatie

Kragtwijk Catering | Bouwerij 73 | info@kragtwijk.nl | www.kragtwijk.nl


Meer nieuws

Algemeen gisteren 15:55

Kinderen t/m 12 jaar opgelet: maak met jouw Amstelveense natuurfoto kans op een Canon Zoemini 2-printer

Amstelveen – De fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen van Canon en Visit Amstelveen duurt nog tot en met komende zondag 21 april 2024. De wedstrijd kent ook een speciale kids-categorie (t/m 12 jaar). De  jonge fotograaf die de mooiste foto maakt wordt beloond met een een Canon Zoemini 2-printer in zakformaat, waarmee foto’s direct vanaf een smartphone geprint kunnen worden.  

Algemeen gisteren 14:38

Fietsendieven sloegen vorig jaar bijna 500 keer toe in Amstelveen

Amstelveen - Fietsendieven hebben vorig jaar flink huisgehouden in Amstelveen. In een jaar tijd werden bijna 500 aangiftes gedaan van fietsdiefstal. Het werkelijke aantal diefstallen ligt vermoedelijk hoger, omdat niet iedereen aangifte doet. 

Algemeen 17 apr. 2024 15:34

Meer dan helft dodelijke verkeersslachtoffers in Noord-Holland (87) reed op de fiets

Amstelveen - In de provincie Noord-Holland waren in 2023 87 dodelijke verkeersslachtoffers te betreuren. Meer dan de helft van de verkeersslachtoffers in de provincie reed op de fiets. De provincie wil het aantal slachtoffers terugdringen door zich op basis van data te richten op locaties en doelgroepen waar het risico op een ongeval met letsel het grootst is.

Algemeen 17 apr. 2024 11:28

Koningsnacht en Koningsdag 2024 Amstelveen: alles wat je moet weten

Amstelveen - Op 26 april Koningsnacht en 27 april Koningsdag bruist het weer als vanouds in Amstelveen, met een gezellige mix van vrijmarkten en festiviteiten. In veel wijken in de stad worden activiteiten en vrijmarkten georganiseerd. 

Algemeen 17 apr. 2024 10:39

Politie met Mobiel Media Lab & Veiligheidskraam naar Stadsplein Amstelveen

Amstelveen – Politie en gemeente geven op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april 2024 op het Stadsplein voorlichting over veiligheid. Vrijdag kunnen inwoners terecht bij een informatiekraam op de weekmarkt en zaterdag komt het Mobiel Media Lab van de politie naar het Stadsplein.