Kragtwijk Catering: feestelijk, verrassend, verrukkelijk

Geen zin in stress over het menu, lange rijen in de supermarkt en drukte om alle gerechten tijdig op tafel te toveren? Kragtwijk Catering snapt dat. Speciaal voor de feestdagen heeft zij zowel borrelhapjes als mooie gerechten samengesteld die je zo kunt bestellen. Geen stress, maar toch smakelijk en feestelijk.

Wat doe je met Kerst dit jaar? Een feestelijk kerstontbijt? Een lange borrelavond? Of gewoon een traditioneel kerstdiner? Waar je ook voor kiest, Kragtwijk Catering kan de gerechten verzorgen. In haar uitgebreide kerstfolder beschrijft zij de mogelijkheden.

Tussen de voorgerechten staan onder andere de dungesneden, gerookte eendenborst en de gerookte zalm. Daarnaast biedt zich ook een vegan alternatief: gemarineerde tempeh met shiitake, paksoi en soja. Kragtwijk Catering laat zien dat het ook anders kan. Gedurfd, vol van smaak en mooi gepresenteerd.

Van gevulde kalkoen tot geroosterde pompoen met geitenkaas

Ook de hoofdgerechten zijn zorgvuldig gekozen: van gebraden varkens procureur en zalm met paddenstoel en spinazie en bladerdeeg tot geroosterde pompoen met geitenkaas. En natuurlijk de gevulde kalkoen; want zo’n traditioneel kerstgerecht mag niet ontbreken. Het bestellen van deze gerechten is al mogelijk vanaf twee personen. Je kunt het uitbreiden zo ver als je zelf wilt; bijgerechten, salades nagerechten; Kragtwijk Catering verzorgt het allemaal.

Buffet

Geen zin in een chic diner aan tafel maar liever genieten van een buffet? Er is keuze uit een klassiek buffet met diverse stoofpotjes en traditionele Hollandse groenten en een Internationaal Buffet waarbij ook een groot aantal gerechten plantaardig is. Voor het bestellen van de buffetten geldt een minimum van zes personen. Ook glaswerk, statafels, partytenten en aankleding nodig? Geen enkel probleem.

Ontbijten met Kragtwijk – vol energie het nieuwe jaar in

En dan… het nieuwe jaar. Het houdt maar niet op met de feestdagen. Een nieuwjaarsontbijt of brunch is helemaal hip en trending. Dan kun je pas echt vol energie het nieuwe jaar in.

Kragtwijk Catering verzorgt deze ontbijtgerechten, waarmee je kunt uitbreiden zo ver als je wilt; energy bars, muffins, kleine broodjes, een bowl met yoghurt en granola, maar ook warme gerechtjes als roerei en quiche. Er is keuze in overvloed. Loopt het water je al in de mond? Bestellen kan via www.kragtwijkcatering.nl Tot slot. Kragtwijk Catering wenst iedereen een feestelijk, smakelijk en verrukkelijk 2020!

Informatie

Kragtwijk Catering | Bouwerij 73 | info@kragtwijk.nl | www.kragtwijk.nl


Meer nieuws

Onderwijs & Educatie vandaag 09:43

Zomerschool Amstelveen van start

Amstelveen - Vanaf vandaag opent de Amstelveense zomerschool haar deuren. Op het programma staan lessen in theater, techniek, kunst, cultuur en sport. Door de coronacrisis zaten kinderen veel thuis, zagen geen klasgenoten en gingen niet naar de sportclub. Dit gebrek aan sociale interactie is sommige kinderen erg zwaar gevallen. Voor hen organiseert de gemeente deze zomerschool.

Advertorial Sport gisteren 20:00

Buitensporten enorm in opmars

Amstelveen - Heleen van Ketwich Verschuur heeft als directeur van AmstelveenSport, de organisatie die zich op meerdere vlakken inzet om Amstelveners gezond te laten bewegen, de afgelopen maanden voor nieuwe uitdagingen gestaan. Door de corona-crisis kwamen binnen no-time sportverenigingen, sportaccommodaties en scholen stil te liggen.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:50

Amstelveen van voorheen (202)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 202 een foto van de Dorpsstraat in het Oude Dorp zoals deze er vroeger uitzag.

Politiek gisteren 11:55

Actief voor Amstelveen: Burgerparticipatie moet op de schop

Amstelveen - Na grote onvrede bij veel omwonenden rond de startnotitie Alleman Kwartier, het beeldkwaliteitsplan Oude Dorp en verkeerswijzigingen in Bovenkerk, is de lokale politiek partij Actief voor Amstelveen (AVA) helemaal klaar met het huidige participatiebeleid van de gemeente Amstelveen. De partij komt met een initiatiefvoorstel.

Politiek gisteren 11:39

BbA: 'Planprocessen gemeente niet meer van deze tijd'

Amstelveen - Oppositiepartij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) vindt de huidige planprocessen die gemeente Amstelveen hanteert niet meer van deze tijd. Dat laat de lokale partij weten in een persbericht, nadat afgelopen woensdag in de gemeenteraad vernieuwingsplannen in de wijken Bankras/Kostverloren (Allemanskwartier) en het Oude Dop (herinrichting) ondanks veel tegenstand uit de buurt toch akkoord kregen. 'Bewoners en omwonenden maar ook de raad worden keer op keer geconfronteerd met een ‘in beton gegoten’ startnotitie', stelt bbA.