Het culinaire team van Kragtwijk Catering
Advertorial Zakelijk

Kragtwijk Catering zoekt commercieel talent

Amstelveen - Kragtwijk Catering in Amstelveen zoekt een commercieel talent (m/v).

Kragtwijk Catering, van oorsprong een echt Amstelveens familiebedrijf, staat bekend om het vervaardigen van heerlijke gerechten voor bedrijfshoreca, events, partycatering, catering ten behoeve van airlines (koosjer) en speciale maaltijden.

Kragtwijk Catering is actief in de regio Amstelveen, groot Amsterdam, landelijk en internationaal via bekende airline maatschappijen en zoekt een commercieel talent die de wensen van de klanten perfect weet te achterhalen en het leuk vindt leuk om als spil in de organisatie - tussen keuken en klant - te fungeren.

Interesse in deze vacature? Kijk op de Jobz-pagina van AmstelveenZ.

Over AmstelveenZ JobZ 

Op zoek naar een leuke baan dicht in de buurt? Kijk dan op AmstelveenZ JobZ voor vacatures in Amstelveen en directe omgeving! Is jouw bedrijf op zoek naar personeel en wil je voordelig een JobZ-vacature plaatsen? Neem dan per e-mail contact op met kieran@amstelveenz.nl 


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:13

Vernieuwd kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan gaat eind juli open

Amstelveen - Het vernieuwde kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan opent naar verwachting vrijdag 31 juli 2020. Vanaf juni moet het verkeer rekening houden met veel wisselende omleidingen en afsluitingen om het kruispunt definitief gereed te kunnen maken.

Algemeen gisteren 10:01

5 keer een check om het op je werk leuk (en vol) te houden

Brigitte Kaandorp zong ‘Ik heb een zwaa-aa-aar leven’. Als jij daar zaken in herkent als het gaat om je werkzame leven, wordt het tijd om veranderingen aan te brengen. Hier volgen vijf adviezen om weer fris en fruitig naar je werk te gaan. 

Algemeen 28 mei 2020 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen.