Davey Photography, Davey Baas

Krakers We Are Here vertrekken uit Amstelveens pand

Amstelveen - Leden van de groep We Are Here moeten vandaag het gekraakte kantoorpand in Uilenstede verlaten. De politie is daarbij aanwezig.

Vorige week oordeelde de rechter dat de krakers het pand, dat begin april werd gekraakt, moeten verlaten. Gemeente Amstelveen liet vanmorgen weten ervan uit te gaan dat de krakers het pand rustig zouden verlaten - en dat blijkt ook het geval.

Een politiewoordvoerder meldt in een reactie dat zij vanmiddag ter plaatse zijn 'om uitvoering te geven aan een gerechterlijk bevel'. 'Meer kunnen we er niet over zeggen.'


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:47

14-jarige Amstelvener aangehouden om bankhelpdeskfraude

Amstelveen - Een 14-jarige Amstelvener is begin april aangehouden vanwege bankhelpdeskfraude. De puber werd gepakt toen hij in Hengelo bij de woning van een 79-jarig slachtoffer, zogenaamd namens de bank diens pinpas en telefoon kwam ophalen.

Algemeen gisteren 09:16

Documentaire Gerlach 30 mei op televisie

Amstelveen - De documentaire Gerlach, over de laatste akkerbouwer in Amstelveen, is een grote hit. Na een succesvolle bioscooprelease met maar liefst landelijk 25.000 bezoekers, wordt de prijswinnende docu op 30 mei uitgezonden op tv op NPO2 door KRO-NCRV.