Bas Gijsbers en Annemieke Luursema leden van het KWF-team in Amstelveen [Fotograaf: Anko Stoffels]

KWF heeft een Valentijnswens

Amstelveen - KWF Amstelveen heeft een wens voor Valentijnsdag; drie uurtjes van je tijd om te collecteren. 

Collecteweek
Dit jaar zal de collecteweek van 31 augustus t/m 5 september 2020 zijn. Het KWF collecteteam uit Amstelveen is momenteel druk bezig met de voorbereidingen om de collecteweek tot een groot succes te maken. En ze zijn hierbij op zoek naar nieuwe vrijwilligers die gedurende deze week een paar uurtjes zouden willen collecteren. Hoe meer collectanten geld inzamelen, hoe groter de opbrengst en hoe meer geld er kan worden geïnvesteerd in de strijd tegen kanker.

KWF
De vrijwilligersafdeling van KWF Kankerbestrijding uit Amstelveen zet zich in voor minder mensen met kanker, meer mensen die genezen en een betere kwaliteit van leven voor (ex)kankerpatiënten.

Geef je nu op!
Voor meer informatie of aanmelden kan via collecte@kwf-amstelveen.nl

Let op: kinderen onder 16 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassenen collecteren. Voor de kleintjes kan er op verzoek een leuk collectediploma uitgereikt worden.


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen vandaag 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.

Kunst & Cultuur vandaag 12:05

Corona-crisis in Amstelveen: Rondje Cultuur

Amstelveen - De kunst & cultuursector wordt ook in Amstelveen keihard geraakt door de coronacrisis. In een Rondje Cultuur met verantwoordelijk wethouder Herbert Raat (Kunst & Cultuur, VVD) wordt inzicht gegeven in de effecten van de coronamaatregelen op diverse instellingen en individuele kunstenaars. 

Columns gisteren 19:30

Column Geertje Visser: #BLIJFBINNEN

Amstelveen - Geertje Visser schrijft maandelijks columns voor AmstelveenZ Magazine. Ze heeft een man en drie zonen, woont en werkt in Amstelveen. In de mei-editie een stukje over thuiswerken in combinatie met thuisonderwijs.