Matrixbord langs de Bovenkerkerweg

'Laagterecord' positieve corona-besmettingen Amstelveen

Amstelveen - Het aantal door het RIVM gerapporteerde coronabesmettingen (Covid19) in Amstelveen is sinds 16 september niet zo laag geweest als vandaag.

Het RIVM meldde de afgelopen 24 uur 10 besmettingen in Amstelveen. De afgelopen dagen schommelde het aantal geregistreerde Amstelveense corona-besemettingen rond de 20, ook al lager dan bijvoorbeeld in de maand oktober en een groot deel van november. 

Het aantal ziekenhuis-opnames van Amstelveners met een corona-besmetting blijft de afgelopen week ook beperkt met 1, maar de gegevens zijn nog niet tot vandaag bijgewerkt.

Eerder deze week meldde het RIVM over de afgelopen twee weken 263 positieve Covid19-testen in Amstelveen en 2 ziekenhuisopnames. In de periode van 11 tot en met 24 november overleden vier Amstelveners aan de gevolgen van een Covid19-besmetting.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 21:00

Avondklok: Amstelveen by night (1)

Amstelveen - Nu de avondklokperiode is ingegaan deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. In deze eerste aflevering: het kunstwerk dat niet meer zo prominent aanwezig is in het centrum van Amstelveen, maar dat natuurlijk nog steeds in Amstelveen staat: dat we het niet vergeten :-) Der Bogen in de Stadstuinen.

112 gisteren 13:50

Gewonde bij botsing op Handweg

Amstelveen - Bij een botsing tussen twee personenwagens op de Handweg in Amstelveen is zaterdagmiddag een persoon gewond geraakt.

112 gisteren 10:31

Nachtelijke slooptocht groep jongeren komt hard aan in Oude Dorp

Amstelveen - Ondernemers en bewoners in het Oude Dorp van Amstelveen zijn verbolgen over de slooptocht die afgelopen nacht in de Stationsstraat en Dorpsstraat werd gehouden. Een groep van circa 6 tot 8 jongeren zou volgens diverse getuigen verantwoordelijk zijn voor het ingooien van meerdere ramen van winkels en voertuigen en het plegen van vernielingen.

Algemeen gisteren 09:19

Bizarre slooptocht door Oude Dorp Amstelveen

Amstelveen - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn talloze ramen ingegooid en vernielingen gepleegd in het Oude Dorp van Amstelveen. Veel winkeliers zijn de dupe.