Toren op het Dekmantel Festival (Archief)

Laatste avond Dekmantel Festival in bos

Amstelveen - Nog tot 23.00 uur zondagavond klinken er beats uit het Amsterdamse bos, afkomstig van het Dekmantel Festival.

Het meerdaasge festival streek, na de openingsdagen elders in Amsterdam, vrijdag neer op het Land van Bosse in het Amsterdamse bos en  sindsdien is het drie dagen feest van het middaguur tot 23.00 uur in de avond.

Veel mensen nemen het geluid dat het festival veroorzaakt voor lief of genieten er zelfs van, anderen zijn minder enthousiast en vinden 3 dagen lang 'boink-boink-kadoeng-kadoeng-geluiden' in de achtertuin wel erg veel van het goede.

De beats zijn met name in Amstelveen Zuid (en ook Aalsmeer) goed te horen. De festivalgangers lijken zich opperbest te vermaken.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 12:15

Befaamd 'Rondje Poel' uit roulatie door onderhoud bruggen

Amstelveen - Omdat binnenkort wordt gestart met het renoveren en op orde maken van bruggen langs De Poel in Amstelveen zullen wandelaars diverse periodes geen rondje poel meer kunnen lopen. Zowel paden aan de zuid- als oostzijde van de Poel worden gedurende de werkzaamheden tijdelijk afgesloten.

Algemeen gisteren 14:14

AmstelveenZ Dierendagshow.... show je huisdier!

Amstelveen - Het is weer Dierendag! Heb jij een leuke, aandoenlijke, lieve of gekke foto (of kort filmpje) van jouw  huisdier? Stuur ‘m in en maak met jouw Amstelveense huisdier (of dieren) kans op een waardebon van 50 euro van Van Noord's Dierenvoeders.

Algemeen gisteren 09:26

Stemmen op nieuw kunstwerk in wijkpark Middenhoven

Amstelveen - In Wijkpark Middenhoven komt een nieuw kunstvriendelijk kunstwerk. De Adviescommissie Beeldende Kunst (ABK) heeft kunstenaar Cindy Bakker geselecteerd voor dit kunstwerk. Zij maakte twee schetsontwerpen. Amstelveners kunnen via denkmee.amstelveen.nl stemmen op een van de twee werken.

Algemeen 3 okt. 2022 15:53

Amstelveners laten subsidie voor groene gevel en verticale tuin links liggen

Amstelveen - Ondanks dat er een ruime subsidieregeling beschikbaar is, heeft de gemeente Amstelveen dit jaar exact nul subsidie-aanvragen van inwoners gehad voor het aanleggen van een zogenoemde ‘groene gevel’ of ‘verticale tuin’. Wel is er vraag naar subsidie voor groene (sedum) daken en geveltuintjes, maar ook die blijven achter.