Beeld via gemeente Amstelveen

Laatste kans: hybride warmtepompactie via gemeente Amstelveen loopt eind juni af

Amstelveen - Wonineigenaren in Amstelveen kunnen zich alleen nog deze maand (juni) vrijblijvend inschrijven voor een speciale hybride warmtepompactie die wordt georganiseerd door gemeente Amstelveen in samenwerking met het Energieloket Amstelveen.  

Een hybride warmtepomp is stukken zuiniger in gasgebruik dan een standaard cv-ketel en zorgt voor 50 tot 80 procent van de verwarming van de woning, de cv-ketel springt alleen bij als het nodig is. Je bespaart als woningeigenaar dus veel op je gasverbruik.

SCHRIJF JE HIER IN!

Inwoners hebben daarbij de keuze voor een heel nieuw apparaat, of voor een hybride warmtepomp naast de huidige al aanwezige cv-ketel. Inwoners die geïnteresseerd zijn in deze gemeentelijke actie worden gratis geïnformeerd en krijgen eerlijk en onafhankelijk advies van specialisten van het Energieloket Amstelveen. Ook krijgen zij desgewenst vrijblijvend een offerte op maat.

Aan de installatie van een hybride warmtepomp zijn wel diverse woningeisen verbonden: niet elke woning is geschikt voor een hybride warmtepomp. Weten of jouw woning geschikt is? Meer informatie over deze actie vind je op de website: Hybride warmtepompactie | Regionaal Energieloket Hier kunnen woningeigenaren zich tot en met uiterlijk 30 juni 2023 vrijblijvend inschrijven.


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 12:00

Infinity Cleaning zorgt voor verrassend frisse wind in schoonmaakbranche

Amstelveen - Enthousiast, vrolijk, gedreven, professioneel en helemaal gek van schoonmaken: dat zijn de Amstelveense vriendinnen Natascha & Chella. Ze laten momenteel met hun 2 jaar geleden opgerichte schoonmaakbedrijf Infinity Cleaning een frisse wind waaien in de schoonmaakbranche. Bij Infinity Cleaning doen ze het allemaal net even anders. En wat ze doen, dat doen ze vooral met ontzettend veel plezier. Met blinkende resultaten en tevreden klanten tot gevolg.

Algemeen vandaag 10:41

Gratis meerdere duurzame workshops bezoeken?

Amstelveen - Op de ‘Doe-het-duurzaam markt’ op zaterdag 7 oktober in het Noorddamcentrum in Amstelveen staan marktkramen met leveranciers van zonnepanelen, groene daken, hybride warmtepompen en een doe-het-zelf markt met energiebesparende materialen. Naast de markt worden er gedurende de dag verschillende gratis te volgen presentaties en workshops gegeven.