Beeld via gemeente Amstelveen

Laatste kans zonnepanelenactie Amstelveen: inschrijven nog tot 1 mei

Amstelveen - De gemeentelijke zonnepanelenactie voor woningeigenaren in Amstelveen loopt bijna af: inwoners die dit jaar nog willen profiteren van de actie kunnen zich nog tot en met 30 april (geheel vrijblijvend) inschrijven via Energieloket Amstelveen.

Woningeigenaren die zich inschrijven voor de collectieve actie krijgen een (gratis) offerte op maat van een erkende, geselecteerde zonnepaneleninstallateur en kunnen vervolgens beslissen of zij mee willen doen aan de actie. Deelnemers zijn in ieder geval verzekerd van een hoge kwaliteit zonnepanelen tegen een eerlijke prijs.

SCHRIJF JE HIER IN!

Met deze speciale actie voor inwoners wil de gemeente Amstelveen het opwekken van duurzame energie makkelijker maken en stimuleren. Zonnepanelen wekken eigen energie op en verlagen daarmee de energierekening en zorgen bovendien voor een lagere CO₂-uitstoot.

Vrijblijvend inschrijven voor de actie kan nog tot 1 mei (uiterlijk 30 april) 2024 via Zonnepanelenactie Amstelveen | Regionaal Energieloket.

logo_amstelveen_maakt_het.png
Dit betreft een partnerbijdrage i.s.m. Amstelveen maakt het


Meer nieuws

Kunst & Cultuur 17 mei 2024 11:59

Schouwburg Amstelveen: voorverkoop seizoen 2024/2025 op 25 mei van start

Amstelveen - Schouwburg Amstelveen start de online voorverkoop voor het seizoen 2024-2025 op zaterdag 25 mei om 10.00 uur. Op het programma staan ruim 250 voorstellingen vol bekende cabaretnamen, vrolijk jeugdtheater, toptoneel, adembenemende dans en grote musicals.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 17 mei 2024 11:28

Historische route van 13km langs Groenelaan, Waardhuizen, Nes

Amstelveen - Gemeente Amstelveen is weer een nieuwe historische route rijker. Het is inmiddels de vierde historische route in de gemeente. Deze route combineert de rust en natuur van de Bovenkerkerpolder met het dorpse karakter van Nes en het meer stedelijke landschap van Groenelaan en Waardhuizen; de route voert grotendeels door de polder en langs rivier de Amstel.

112 17 mei 2024 09:49

Zware aanrijding op kruising Legmeerdijk/N201

Amstelveen / Aalsmeer - Op de kruising van de Legmeerdijk met de N201 heeft donderdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. Twee auto's botsten op elkaar met veel schade tot gevolg.

Verkeer & Vervoer 16 mei 2024 15:53

Brug Ouderkerk na aanpassingen weer volledig in gebruik: ook voor scheepvaart

Amstelveen / Ouderkerk - Na diverse aanpassingen en na meerdere testen, kan Brug Ouderkerk weer volledig bediend worden. Het wegverkeer kon op 14 mei al gebruik maken van de brug na de laatste storing, vandaag (donderdag 16 mei) is ook de stremming voor scheepvaart hoger dan 2.90 meter opgeheven.