Davey Photography, Davey Baas
112

Landing traumahelikopter trekt veel bekijks

Amstelveen - De landing van een traumahelikopter aan de Rembrandtweg in Amstelveen trok vanmiddag veel bekijks.

De traumahelikopter werd ingezet vanwege een medisch spoedgeval in een woning aan Trompenburg. Een patiënt had met spoed medische ondersteuning nodig. Ook de politie kwam ter plaatse voor ondersteuning. De patiënt is uiteindelijk per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.

Omdat het prachtig najaarsweer was waren er behoorlijk wat mensen, onder wie ook kinderen, op de been. Die konden hun nieuwsgierigheid niet onderdrukken. De crew van de helikopter zag de mogelijkheid om enige uitleg te geven aan de geïnteresseerde omstanders, alvorens weer het luchtruim te kiezen.

traumaheli 23.jpg

Foto's: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 16:10

Flinke opstopping Beneluxbaan door pechgeval op 1-baansdeel

Amstelveen - Op de Beneluxbaan in Amstelveen Noord is woensdagmiddag een flinke opstopping ontstaan omdat de bestuurder van een personenwagen pech kreeg op het 1-baansdeel tussen Zonnestein en Uilenstede.

Algemeen gisteren 14:52

Nieuwe muurschildering in Busstation Amstelveen krijgt vorm

Amstelveen - Kunstenaar Irene Brok is deze week hard aan het werk om de 12 brede en 4 meter hoge muurschildering ‘Onderwegdromen’ aan te brengen op een afscheidingswand op busstation Amstelveen in het Stadshart. De kunst moet bijdragen aan een aantrekkelijke omgeving voor wachtende reizigers.

Algemeen gisteren 14:03

Oude Dorp Amstelveen krijgt wekelijkse markt vanaf juni

Amstelveen - In het Oude Dorp van Amstelveen start in juni een proef met een wekelijkse Dorpsmarkt op woensdagen, waar producten voor de dagelijkse levensbehoefte, zoals groenten, fruit, brood, kaas en planten te verkrijgen zijn.