Theo Bartels

Le Cuivre zet 'voorbeeldmonteur' Theo Bartels in het zonnetje: 40 jaar in het vak [Video]

Amstelveen/Aalsmeer - Installatiebedrijf le Cuivre heeft vandaag medewerker Theo Bartels in het zonnetje gezet vanwege zijn 40-jarig jubileum bij het bedrijf. Theo werd tot zijn verrassing met een brandweerwagen van huis opgehaald en getrakteerd op een feestje.

Theo Bartels (62) is de afgelopen vier decennia bij talloze huishoudens over de vloer geweest en is zeker in Amstelveen een bekende en geliefde monteur. Veertig jaar geleden kwam hij in dienst bij het gerenommeerde installatiebedrijf le Cuivre, om niet meer weg te gaan en een enorme klantenkring in de regio op te bouwen.

Voorbeeldmonteur

Klanten van le Cuivre lopen met hem weg en de vraag naar de diensten van Theo is enorm. Hij wordt bij le Cuivre dan ook gezien als een echte voorbeeldmonteur. 'Iedereen wil altijd dat Theo langskomt,' zegt Tom Vorstermans, die in 2018 het bedrijf van Peter le Cuivre overnam en de afgelopen jaren met hem mocht werken. 'Theo kwam al in dienst bij de vader van Peter. Medewerkers met zijn arbeidsethos zijn van een uitstervend ras,' zegt hij.

Vrijwillige brandweer

Theo werd rond het middaguur met een brandweerwagen opgehaald, omdat hij ook tientallen jaren verdienstelijk actief is geweest bij de vrijwillige brandweer. Daar moest hij enkele jaren geleden tot zijn spijt afscheid van nemen, omdat hij het zware werk niet meer kon combineren met zijn dagelijkse beroep, maar zijn oud-brandweercollega's waren niet te beroerd een ritje met de brandweerwagen (met bij aankomst loeiende sirenes) te maken en hem te felicteren met zijn 40-jarige jubileum. Le Cuivre had het bedrijfspand omgeturnd tot het Bartelsplein en versierd met ballonnen.

Klik op onderstaande Play-button voor een korte impressie:


Meer nieuws

Algemeen gisteren 09:17

Pluktuin Zorgvlied geopend

Amstelveen - Afgelopen week is op gedenkpark Zorgvlied een bijzondere tuin geopend: een natuurlijke bloemenpluktuin. Burgemeester Tjapko Poppens was hierbij aanwezig. Naasten die op Zorgvlied een graf van dierbare bezoeken, kunnen in de pluktuin een paar bloemen plukken en bij het graf neerleggen.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 22 mrt. 2023 12:20

Bloesempark Amsterdamse bos in bloei

Amstelveen - De bloeiperiode van het Bloesempark in het Amsterdamse bos is officieel aangebroken.