Theo Bartels

Le Cuivre zet 'voorbeeldmonteur' Theo Bartels in het zonnetje: 40 jaar in het vak [Video]

Amstelveen/Aalsmeer - Installatiebedrijf le Cuivre heeft vandaag medewerker Theo Bartels in het zonnetje gezet vanwege zijn 40-jarig jubileum bij het bedrijf. Theo werd tot zijn verrassing met een brandweerwagen van huis opgehaald en getrakteerd op een feestje.

Theo Bartels (62) is de afgelopen vier decennia bij talloze huishoudens over de vloer geweest en is zeker in Amstelveen een bekende en geliefde monteur. Veertig jaar geleden kwam hij in dienst bij het gerenommeerde installatiebedrijf le Cuivre, om niet meer weg te gaan en een enorme klantenkring in de regio op te bouwen.

Voorbeeldmonteur

Klanten van le Cuivre lopen met hem weg en de vraag naar de diensten van Theo is enorm. Hij wordt bij le Cuivre dan ook gezien als een echte voorbeeldmonteur. 'Iedereen wil altijd dat Theo langskomt,' zegt Tom Vorstermans, die in 2018 het bedrijf van Peter le Cuivre overnam en de afgelopen jaren met hem mocht werken. 'Theo kwam al in dienst bij de vader van Peter. Medewerkers met zijn arbeidsethos zijn van een uitstervend ras,' zegt hij.

Vrijwillige brandweer

Theo werd rond het middaguur met een brandweerwagen opgehaald, omdat hij ook tientallen jaren verdienstelijk actief is geweest bij de vrijwillige brandweer. Daar moest hij enkele jaren geleden tot zijn spijt afscheid van nemen, omdat hij het zware werk niet meer kon combineren met zijn dagelijkse beroep, maar zijn oud-brandweercollega's waren niet te beroerd een ritje met de brandweerwagen (met bij aankomst loeiende sirenes) te maken en hem te felicteren met zijn 40-jarige jubileum. Le Cuivre had het bedrijfspand omgeturnd tot het Bartelsplein en versierd met ballonnen.

Klik op onderstaande Play-button voor een korte impressie:


Meer nieuws

Algemeen gisteren 15:34

Meer dan helft dodelijke verkeersslachtoffers in Noord-Holland (87) reed op de fiets

Amstelveen - In de provincie Noord-Holland waren in 2023 87 dodelijke verkeersslachtoffers te betreuren. Meer dan de helft van de verkeersslachtoffers in de provincie reed op de fiets. De provincie wil het aantal slachtoffers terugdringen door zich op basis van data te richten op locaties en doelgroepen waar het risico op een ongeval met letsel het grootst is.

Algemeen gisteren 10:39

Politie met Mobiel Media Lab & Veiligheidskraam naar Stadsplein Amstelveen

Amstelveen – Politie en gemeente geven op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april 2024 op het Stadsplein voorlichting over veiligheid. Vrijdag kunnen inwoners terecht bij een informatiekraam op de weekmarkt en zaterdag komt het Mobiel Media Lab van de politie naar het Stadsplein.

Wonen gisteren 09:55

Gemeenteraad mag zich gaan buigen over eerste fase nieuwbouwplan Allemankwartier

Amstelveen – De gemeenteraad mag zich binnenkort gaan buigen over het plan om 33 woningen te bouwen aan het Oostelijk Halfrond, naast basisschool De Bloeiwijzer. Ook de realisatie van een nieuw multifunctioneel gebouw dat dienst zal doen al wijkcentrum én medisch centrum (inclusief apotheek) staat op de agenda.