Lease je (bak)fiets bij BINK

Lease je (bak)fiets bij BINK

Amstelveen - In een gemeente waar de komende jaren alle wegen op de schop gaan is fietsen de uitkomst. Voor zowel particulieren als ondernemers. En met de elektrische (bak)fiets is een ritje snel, milieuvriendelijk en comfortabel.

Je ziet hem al heel regelmatig in het straatbeeld: de Urban Arrow. Deze transport­fiets is er in drie uitvoeringen: Family, Shorty en Cargo. Daar waar de Family zijn naam eer aan doet (uitermate geschikt voor het vervoeren van de hele familie) zijn de Shorty en Cargo speciaal ontwikkeld voor kleine en grote bedrijven. De krachtige trapondersteuning van Bosch zorgt ervoor dat hij, ondanks de grote laadruimte tot 2500 liter, erg gebruiksvriendelijk is. ‘En bezorging gedaan kan worden, zónder in de ­file te staan’, legt Mariëlle Bink uit.

Van ketting naar riem

Eén van de bijzondere en nieuwe kenmerken van de Urban Arrow is de ijzersterke riem-aandrijving (beltdrive), die de traditionele ketting vervangt. ‘Deze is onderhoudsvrij, geruislozer, lichter en vooral duurzamer. Zeker voor een ­fiets die veel buiten staat is de beltdrive perfect, want hij roest niet en gaat jaren mee’, legt Stefan Bink uit. BINK Fietsen biedt de Urban Arrow exclusief aan in Amstelveen.

Fiets leasen

Ideaal is de mogelijkheid om een (bak)fi­ets bij BINK Fietsen te leasen. ‘Een ­fiets kan soms een behoorlijke investering zijn. Daarom kun je bij ons een  fiets leasen. Je betaalt je ­fiets dan in maximaal drie jaar af voor een vast bedrag per maand. Dat kan met alle soorten ­fietsen. We krijgen al regelmatig ­fiets-aanvragen van bedrijven, omdat ­ fietsleasen een ontzettende duurzame en snelle manier van vervoer is. Juist voor je personeel’, aldus Stefan.

Bij het aangaan van een leasecontract pro­fiteer je bovendien van de full-service van BINK. ‘We komen bij een reparatie langs bij je bedrijf, of je rijdt even langs op de Amsterdamseweg. Dan repareren we het direct voor je.’

Van Cortina tot Travelbikes

BINK Fietsen biedt een breed assortiment aan. Van de bekende en populaire Cortina’s tot Travelbikes en van de Urban Arrow tot beste kinder­fietsen. ‘Kom langs en maak een proefrit. We hebben sowieso een ­fiets die bij je past. En wil je meer informatie over het leasen als particulier of bedrijf, neem dan contact met ons op’, eindigt Mariëlle.

Informatie

BINK Fietsen | Amsterdamseweg 162 | Telefoon 020 647 25 69 | info@bink­fietsen.nl | www.bink­fietsen.nl

[Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No. 38, april 2019]

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties