Advertorial Zakelijk

Lease je (bak)fiets bij BINK

Amstelveen - In een gemeente waar de komende jaren alle wegen op de schop gaan is fietsen de uitkomst. Voor zowel particulieren als ondernemers. En met de elektrische (bak)fiets is een ritje snel, milieuvriendelijk en comfortabel.

Je ziet hem al heel regelmatig in het straatbeeld: de Urban Arrow. Deze transport­fiets is er in drie uitvoeringen: Family, Shorty en Cargo. Daar waar de Family zijn naam eer aan doet (uitermate geschikt voor het vervoeren van de hele familie) zijn de Shorty en Cargo speciaal ontwikkeld voor kleine en grote bedrijven. De krachtige trapondersteuning van Bosch zorgt ervoor dat hij, ondanks de grote laadruimte tot 2500 liter, erg gebruiksvriendelijk is. ‘En bezorging gedaan kan worden, zónder in de ­file te staan’, legt Mariëlle Bink uit.

Van ketting naar riem

Eén van de bijzondere en nieuwe kenmerken van de Urban Arrow is de ijzersterke riem-aandrijving (beltdrive), die de traditionele ketting vervangt. ‘Deze is onderhoudsvrij, geruislozer, lichter en vooral duurzamer. Zeker voor een ­fiets die veel buiten staat is de beltdrive perfect, want hij roest niet en gaat jaren mee’, legt Stefan Bink uit. BINK Fietsen biedt de Urban Arrow exclusief aan in Amstelveen.

Fiets leasen

Ideaal is de mogelijkheid om een (bak)fi­ets bij BINK Fietsen te leasen. ‘Een ­fiets kan soms een behoorlijke investering zijn. Daarom kun je bij ons een  fiets leasen. Je betaalt je ­fiets dan in maximaal drie jaar af voor een vast bedrag per maand. Dat kan met alle soorten ­fietsen. We krijgen al regelmatig ­fiets-aanvragen van bedrijven, omdat ­ fietsleasen een ontzettende duurzame en snelle manier van vervoer is. Juist voor je personeel’, aldus Stefan.

Bij het aangaan van een leasecontract pro­fiteer je bovendien van de full-service van BINK. ‘We komen bij een reparatie langs bij je bedrijf, of je rijdt even langs op de Amsterdamseweg. Dan repareren we het direct voor je.’

Van Cortina tot Travelbikes

BINK Fietsen biedt een breed assortiment aan. Van de bekende en populaire Cortina’s tot Travelbikes en van de Urban Arrow tot beste kinder­fietsen. ‘Kom langs en maak een proefrit. We hebben sowieso een ­fiets die bij je past. En wil je meer informatie over het leasen als particulier of bedrijf, neem dan contact met ons op’, eindigt Mariëlle.

Informatie

BINK Fietsen | Amsterdamseweg 162 | Telefoon 020 647 25 69 | info@bink­fietsen.nl | www.bink­fietsen.nl

[Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No. 38, april 2019]


Meer nieuws

Sport vandaag 14:52

Back to the Future bij NTC Amstelveen

Amstelveen - Van zondag 30 juni tot en met zondag 6 juli vinden er in Amstelveen twee grote internationale tennistoernooien plaats. 

112 vandaag 13:58

Zoekactie in Ouderkerkerplas naar 14-jarige: slachtoffer gevonden

Ouderkerk aan de Amstel - Dinsdagmiddag rond 13.00 uur is er in de Oudekerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel een zoekactie op touw gezet. De politiehelikopter en brandweerduikers zochten vanaf de straat Aan de Wind het water af omdat er een 14-jarige jongen vermist zou zijn. Het slachtoffer is inmiddels gevonden en overgebracht naar het ziekenhuis.  

Rubriek: Onderweg op de A9 vandaag 10:54

27 juni: webinar over de werkzaamheden aan de A9

Amstelveen - Op donderdag 27 juni, van 20.00 uur tot 21.30 uur, wordt er een webinar georganiseerd (digitaal) over de werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen. 

Evenementen & Activiteiten vandaag 09:00

Bovenkerk verandert 13 juli tijdens Zomerfeest in olympisch dorp

Amstelveen - Zaterdag 13 juli van 14.00 tot 19.00 uur vindt in het Urbanuspark het jaarlijkse Zomerfeest in Bovenkerk plaats. Deze keer staat het feest in het teken van de Olympische Spelen. Voor één dag wordt Bovenkerk een heus olympisch dorp met o.a. leuke sportieve activiteiten voor jeugdige bezoekers. Daarnaast kunnen geïnteresseerden ook dit jaar weer langskomen voor Heel Bovenkerk Bakt, de braderie, de barbecue, heerlijke hapjes en drankjes en diverse optredens.

Evenementen & Activiteiten gisteren 17:32

Amstelveen Culinair 2024: Een culinair feest aan de Poeloever

Amstelveen - De zomer is begonnen en dat betekent dat het bijna tijd is voor hét fijnproevers evenement van het jaar: Amstelveen Culinair. Op zaterdag 6 juli wordt de prachtige poeloever, met uitzicht over De Poel en het Amsterdamse Bos, omgetoverd tot een culinaire ontmoetingsplaats. Dit jaar is het extra speciaal omdat het terrein nog nooit eerder voor een evenement is gebruikt. Met het mooie weer kunnen bezoekers hier genieten van de zonsondergang over De Poel.

Algemeen gisteren 13:51

Nieuwe naam ontmoetingsruimte Kastanjeflat onthuld: Kastanjehof

Amstelveen - Met trots is de nieuwe naam van de ontmoetingsruimte in de Kastanjeflat bekend gemaakt: Kastanjehof. Het naambord werd feestelijk onthuld door wethouder Marijn van Ballegooijen, waarmee de vernieuwde ontmoetingsplek officieel in gebruik is genomen.