Duikteam Nemo

Leer duiken: open dag Duikteam Nemo in De Meerkamp

Amstelveen – Altijd al willen leren duiken? Of heb je al duikervaring en wil je je kennis opfrissen?

De Amstelveense duikvereniging ‘Duikteam Nemo’  houdt zondag 30 september een open dag in zwembad De Meerkamp in Amstelveen. Iedereen die geïnteresseerd is in de duiksport, of die een duikopleiding wil gaan volgen en veertien jaar of ouder is, kan dan vanaf 8.30 uur een proefduik maken.

Presentatie

Aansluitend wordt het clubhuis van Duikteam Nemo een presentatie gegeven, waarin er het één en ander over de duiksport en Duikteam Nemo wordt verteld.

Ervaren instructeurs

Duikteam Nemo bestaat al sinds 1969, en telt zo’n honderd leden. Onder die leden is een aantal gediplomeerde instructeurs, die u op een leuke en veilige manier alles over de duiksport kunnen leren.

Erkende brevetten

De brevetten die bij Duikteam Nemo gehaald kunnen worden, zijn erkend door de Nederlandse Onderwatersport Bond en daarmee ook door de internationale duikbond CMAS. Met deze brevetten kunt u over de hele wereld onder de meest verschillende omstandigheden duiken.

Informatie

Bent u geïnteresseerd? Meldt u aan op info@duikteamnemo.nl


Meer nieuws

Algemeen vandaag 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen. 

Advertorial Evenementen & Activiteiten vandaag 11:51

Uitje in de buurt: bamboelabyrint Nirwana

Amstelveen/De Kwakel – Niet ver van Amstelveen bevindt zich bamboelabyrint Nirwana. Het in De Kwakel gelegen labyrint biedt speciaal in deze coronatijden de mogelijkheid tot een exclusief gezinsuitje.

Algemeen gisteren 20:09

RTVA wil nu 235.000 euro per jaar voor nieuwe omroep

Amstelveen – De lokale omroep RTVA zegt jaarlijks minimaal 235.000 euro subsidie van gemeente Amstelveen nodig te hebben om samen met NH Nieuws verder te kunnen onder de vlag van AmstelNieuws