Duikteam Nemo

Leer duiken: open dag Duikteam Nemo in De Meerkamp

Amstelveen – Altijd al willen leren duiken? Of heb je al duikervaring en wil je je kennis opfrissen?

De Amstelveense duikvereniging ‘Duikteam Nemo’  houdt zondag 30 september een open dag in zwembad De Meerkamp in Amstelveen. Iedereen die geïnteresseerd is in de duiksport, of die een duikopleiding wil gaan volgen en veertien jaar of ouder is, kan dan vanaf 8.30 uur een proefduik maken.

Presentatie

Aansluitend wordt het clubhuis van Duikteam Nemo een presentatie gegeven, waarin er het één en ander over de duiksport en Duikteam Nemo wordt verteld.

Ervaren instructeurs

Duikteam Nemo bestaat al sinds 1969, en telt zo’n honderd leden. Onder die leden is een aantal gediplomeerde instructeurs, die u op een leuke en veilige manier alles over de duiksport kunnen leren.

Erkende brevetten

De brevetten die bij Duikteam Nemo gehaald kunnen worden, zijn erkend door de Nederlandse Onderwatersport Bond en daarmee ook door de internationale duikbond CMAS. Met deze brevetten kunt u over de hele wereld onder de meest verschillende omstandigheden duiken.

Informatie

Bent u geïnteresseerd? Meldt u aan op info@duikteamnemo.nl


Meer nieuws

Algemeen gisteren 15:34

Meer dan helft dodelijke verkeersslachtoffers in Noord-Holland (87) reed op de fiets

Amstelveen - In de provincie Noord-Holland waren in 2023 87 dodelijke verkeersslachtoffers te betreuren. Meer dan de helft van de verkeersslachtoffers in de provincie reed op de fiets. De provincie wil het aantal slachtoffers terugdringen door zich op basis van data te richten op locaties en doelgroepen waar het risico op een ongeval met letsel het grootst is.

Algemeen gisteren 10:39

Politie met Mobiel Media Lab & Veiligheidskraam naar Stadsplein Amstelveen

Amstelveen – Politie en gemeente geven op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april 2024 op het Stadsplein voorlichting over veiligheid. Vrijdag kunnen inwoners terecht bij een informatiekraam op de weekmarkt en zaterdag komt het Mobiel Media Lab van de politie naar het Stadsplein.

Wonen gisteren 09:55

Gemeenteraad mag zich gaan buigen over eerste fase nieuwbouwplan Allemankwartier

Amstelveen – De gemeenteraad mag zich binnenkort gaan buigen over het plan om 33 woningen te bouwen aan het Oostelijk Halfrond, naast basisschool De Bloeiwijzer. Ook de realisatie van een nieuw multifunctioneel gebouw dat dienst zal doen al wijkcentrum én medisch centrum (inclusief apotheek) staat op de agenda.