Leer duiken tijdens de open dag bij Duikteam Nemo

Amstelveen - Op zondag 15 september organiseert de Amstelveense duikvereniging Duikteam Nemo weer zijn Open Dag in zwembad De Meerkamp in Amstelveen. Iedereen die geïnteresseerd is in de duiksport en veertien jaar of ouder is, kan dan vanaf 8.30 uur een proefduik maken. 

Sinds 1969
Duikteam Nemo bestaat al sinds 1969, en telt nu zo’n tachtig leden. Onder die leden zijn een aantal gediplomeerde instructeurs, die u op een leuke en veilige manier alles over de duiksport kunnen leren. Heeft u al eens een duikbrevet gehaald, maar lijkt het u leuk om uw kennis en vaardigheden te vergroten? Dan bent u bij Duikteam Nemo aan het goede adres. En heeft u een bepaald niveau bereikt, dan kunt u binnen de vereniging heel wat ervaren duikers vinden die graag een keer met u willen gaan duiken. 

Nederlandse Onderwatersport Bond
De brevetten die bij Duikteam Nemo gehaald kunnen worden, zijn erkend door de Nederlandse Onderwatersport Bond en daarmee ook door de internationale duikbond CMAS. Met deze brevetten kunt u over de hele wereld onder de meest verschillende omstandigheden duiken.

Bent u geïnteresseerd? Meldt u aan op info@duikteamnemo.nl


Meer nieuws

Algemeen gisteren 20:09

RTVA wil nu 235.000 euro per jaar voor nieuwe omroep

Amstelveen – De lokale omroep RTVA zegt jaarlijks minimaal 235.000 euro subsidie van gemeente Amstelveen nodig te hebben om samen met NH Nieuws verder te kunnen onder de vlag van AmstelNieuws