VLN Nieuws

Lekker gewerkt: Op rijbaan geplaatste fietsnietjes weer verwijderd

Aalsmeer - Mensen in Aalsmeer Centrum keken de afgelopen week vreemd op toen er in de heringerichte Punterstraat fietsrekken (ook wel nietjes genoemd)  op de rijbaan voor auto's werden geplaatst 

Toen werd ontdekt dat de nietjes niet zo lekker stonden  werden er al rood-witte hekken omheen geplaatst, en inmiddels zijn de rekken geheel verwijderd en is een veilige doortocht weer mogelijk.

VLN nieuws nietjes.jpg

Of de verwijderde fietsnietjes weer terugkomen op een andere plek is vooralsnog onbekend, meldt VLN Nieuws. 

Fotograaf: VLN Nieuws - Laurens Niezen


Meer nieuws

Algemeen vandaag 15:00

Nieuwe editie AmstelveenZ Magazine is uit: No. 86

Amstelveen - De nieuwste editie van AmstelveenZ Magazine (No. 86, maart 2024) is uit! Deze maand bevat het magazine onder andere een overzicht van woningbouwlocaties in Amstelveen.

Politiek vandaag 14:02

Gemeenteraad Amstelveen wil inwoners meer betrekken bij lokale politiek en gaat de straat op

Amstelveen - De gemeenteraad van Amstelveen wil inwoners meer betrekken bij de lokale politiek en horen wat er leeft in de samenleving. Wat zijn de zorgen en aandachtspunten van inwoners, wat zijn hun tips aan de raad? Een aantal raads- en burgerleden bracht afgelopen zaterdag daarom onder de noemer 'Raad op straat' een bezoek aan winkelcentrum Groenhof, om input van inwoners te verzamelen.

Evenementen & Activiteiten vandaag 09:27

Het festival voor jonge bands Young Urbanus op 6 april

Amstelveen - Zaterdagavond 6 april aanstaande vindt voor de derde keer Young Urbanus plaats in het Noorddamcentrum Bovenkerk. Young Urbanus is inmiddels uitgegroeid tot dé hotspot voor jonge bands in Amstelveen! Toegang is gratis. Het eerste optreden start om 19:30 uur. Vol is vol!

Politiek vandaag 09:11

Vijvers Middenhoven uitgebaggerd: ‘Nu vijver bij winkelcentrum Groenhof’

Amstelveen - Om de waterkwaliteit te verbeteren zijn de vijvers in Park Middenhoven uitgebaggerd. De lokale politieke partij Goed voor Amstelveen, die zich hard maakte voor het uitbaggeren, hoopt dat nu ook de vijver bij winkelcentrum Groenhof (naast De Bolder) aan de beurt komt.