Lekker kussen is hoofdzaak bij Simon de Bruin

Lekker kussen is hoofdzaak bij Simon de Bruin Foto: Simon de Bruin Slaapcomfort

AMSTELVEEN – Dankzij slaapspecialist Simon de Bruin Slaapcomfort is het mogelijk om een unieke kussencontrole uit te voeren. Aan de hand van het beantwoorden van een aantal vragen kunnen mensen bepalen of ze in bed een nieuw hoofdkussen nodig hebben.


- Lees verder onder deze advertentie -

De halfjaarlijkse controle bij de tandarts is de normaalste zaak van de wereld. Maar van een periodieke kussencontrole heeft nog niemand gehoord. Desalniettemin is een lekker kussen bijzonder belangrijk voor een goede nachtrust. 

Checklist

Bij Simon de Bruin Slaapcomfort in Amstelveen zijn ze zich daar terdege van bewust. Daarom hebben de medewerkers van de slaapspecialist een checklist samengesteld waardoor mensen kunnen bepalen of ze toe zijn aan een nieuw kussen.

Biedt het hoofdkussen nog voldoende ondersteuning? Is het kussen nog hygiënisch verantwoord? Zijn er nek of schouderklachten? Is er sprake van transpiratie of wordt het te warm tijdens het slapen? Dat zijn de vragen, die beantwoord kunnen worden om te bepalen of er een nieuw hoofdkussen moet worden aangeschaft.

Advies

De uitgeslapen medewerkers van Simon de Bruin Slaapcomfort geven vervolgens graag advies in de winkel op de Binderij. Kom dus vooral even langs bij de slaapspecialist voor meer informatie over je kussen.

Mensen die laten weten dat ze dankzij de speciale kussencontrole een kussen willen aanschaffen, krijgen ook nog eens gratis en voor niets een Molton kussensloop erbij. Zo kan de nieuwe aankoop beter worden beschermd en langer schoon en fris worden gehouden. Want bij Simon de Bruin Slaapcomfort weten ze het zeker: Een lekker kussen is een absolute hoofdzaak.

Klik hier voor meer info over Simon de Bruin Slaapcomfort.


Reacties