‘Lente! in het Oude Dorp’: volop aanbiedingen en Lentebockentocht

Amstelveen - Het Oude Dorp van Amstelveen staat tussen 9 en 22 april 2023 volop in het teken van de lente. Ondernemers hebben twee weken lang speciale lente-aanbiedingen en ook wordt een unieke Lentebockentocht gehouden langs diverse horecazaken.

Het Oude Dorp bloeit tussen zondag 9 en zaterdag 22 april helemaal op. Tal van ondernemers komen tijdens LENTE! In het Oude Dorp met diverse aanbiedingen. De deelnemende ondernemers zijn onder andere te herkennen aan raamposters. De lente-aanbiedingen variëren van kortingen tot speciale acties.

Primeur: Lentebockentocht

In de genoemde periode wordt voor het eerst een Lentebockentocht gehouden, volgens het principe van de populaire Bockentocht van de Naeckte Brouwers in het najaar. Deelnemers kunnen met een stempelkaart bij vijf horecagelegenheden (ANNA, Café Thijs, Café Het Wapen, Du Monde Bar & Kitchen en Restaurant De Poelier) in het Oude Dorp verschillende Lentebockbiertjes proeven.

Volle stempelkaart: kans op 'all in' lunch bij Aan de Poel

Deelnemers krijgen bij de betreffende horecazaken na het proeven van Lentebock een stempel. Met een volle stempelkaart dingen zij vervolgens mee naar diverse fraaie prijzen.

Zo maken deelnemers met een volle stempelkaart bijvoorbeeld kans op een exclusieve lunch (all in) voor 2 personen bij (en aangeboden door) sterrenrestaurant Aan de Poel. Of win een Stieglitz X Keune Giftbox met haarproducten, beschikbaar gesteld door De Kapper.

Stempelkaarten voor de Lentebockentocht zijn bij alle deelnemende horecazaken te verkrijgen.

stempelkaart_lentebockentocht.jpg
De stempelkaart.

BIZ Oude Dorp

' LENTE! in het Oude Dorp' wordt mede mogelijk gemaakt door BIZ Oude Dorp. Via de sociale media-kanalen van BIZ Oude Dorp Amstelveen passeren alle aanbiedingen de revue. Facebook: @OudeDorpAmstelveenInstagram: @oudedorpamstelveen


Meer nieuws

Politiek vandaag 19:56

In memoriam: Tim Lechner

Amstelveen – Lokaal politicus Tim Lechner, initiatiefnemer van de lokale politieke partij Actief voor Amstelveen, is afgelopen donderdag overleden. Lechner was in 2017 initiatiefnemer en mede-oprichter van de destijds nieuwe lokale partij, die in 2018 als nieuwkomer twee zetels in de Amstelveense gemeenteraad behaalde.

Verkeer & Vervoer vandaag 11:43

‘Invoering 30 km/u in hoofdstad klap voor OV-netwerk in regio’

Amstelveen - Vijf gemeenten rond de hoofdstad willen opheldering van het Amsterdamse gemeentebestuur waarom er onvoldoende rekening is gehouden met het effect van het invoeren van 30-km zones (GOW 30*) op het regionale Openbaar Vervoer-netwerk van en naar Amsterdam, ondanks dat de gemeenten daar afgelopen zomer al om vroegen.

Algemeen gisteren 18:06

Amstelveen van voorheen (391)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 391 een oude foto van het voormalige café-restaurant d’Amstelhoek op de grens van Amstelveen en Amsterdam.

Verkeer & Vervoer 24 feb. 2024 13:09

A10 geblokkeerd door klimaatactivisten

Amsterdam/Amstelveen - Enkele honderden klimaatactivisten hebben zaterdagmiddag Rijksweg A10 bij Amsterdam geblokkeerd. Leden van Extinction Rebellion trokken rond kwart over twaalf de snelweg op voor een demonstratie, die vooraf was verboden door Amsterdamse burgemeester Halsema.