Lentefair tijdens Paasweekend

Lentefair tijdens Paasweekend

AMSTELVEEN - Zaterdag 15 en maandag 17 april (Tweede Paasdag) organiseert DUOplant aan de Legmeerdijk 274 ‘De Lentefair’ in Amstelveen. In totaal zijn er maar liefst 27 bedrijven die tijdens de Lentefair deelnemen, er zijn diverse activiteiten en workshops te ondernemen en er is live-muziek.

Dries Roelvink en Edo Botterman
Op zaterdag komt Dries Roelvink optreden om 14.00 uur en ook Edo Botterman is van de partij, de lokale feestzanger komt het bruin Cafe gezellig maken. Op maandag 17 april komt Laura Fisher, de finaliste van Holland's Got Talent en bekend van the next boy / girl band.

Kinderen
Ook aan de kinderen is gedacht. Er zal een heel speelterrein zijn waar kinderen zich kunnen uitleven, samen met Fun2all, waar je op zaterdag ook leuke plantenbakjes mee kunt maken. Bovendien kun je op 17 april van 10.00 uur tot 12.00 uur gratis eieren schilderen.

Maar er is meer…
Zo kun je armbandjes en sleutelhangers maken, meedoen aan een workshop taarten maken, chocolade proeven, prachtige foto’s laten maken en ook voor leuke dames- en kinderkleding en huisaccessoires kun je terecht op deze lentefair. En er is nog veel meer, laat je verrassen of kijk even op de website.

De Lentefair is zaterdag en maandag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Bovendien ontvangen de eerste 300 families op zaterdag en maandag een leuke goodiebag van uitzendbureau Olympia.


Reacties