Jaap Maars (archief)

Lentemarathon zoekt met spoed parcours-vrijwilligers

Amstelveen - De organisatie van de Lentemarathon Amstelveen, die komende zondag 19 maart wordt gehouden, is door enkele afzeggingen met spoed op zoek naar een aantal vrijwilligers die langs het parcours willen ondersteunen .   

De KPMG Lentemarathon is een van de grootste sportieve evenementen van het jaar in Amstelveen en het belooft  weer een mooi evenement te worden, maar zonder vrijwilligers kan de lentemarathon natuurlijk niet bestaan.

Door enkele afmeldingen is de organisatie last minute op zoek naar zo'n tien personen die willen helpen op het parcours: wie helpt de organisatie uit de brand? 

Vrijwilligers die willen helpen kunnen zich aanmelden via het e-mailadres info@lentemarathon.nl De organisatie stuurt dan verdere informatie toe over de taken die nog open staan.


Meer nieuws

112 vandaag 15:23

Vrouw (44) in gestolen auto rijdt in op politievoertuig maar kan niet ontsnappen

Amstelveen - Na een achtervolging door Amstelveen en Oude Meer is gisterenavond een 44-jarige automobiliste, die rondreed in een gestolen voertuig, in de boeien geslagen door de politie. Ze reed tijdens de achtervolging in op een politievoertuig, maar het lukte haar niet aan de politie te ontkomen. 

112 gisteren 17:33

Opnieuw aanrijding op Aalsmeerse 'ramprotonde'

Aalsmeer - Op de rotonde van de Burgemeester Kasteleinweg en de Dorpsstraat in Aalsmeer heeft dinsdag aan het einde van de middag opnieuw een ongeval plaatsgevonden.

Evenementen & Activiteiten gisteren 13:40

Magic Circus met Pasen in Amstelveen

Amstelveen - Het Amstelveens Paascircus komt er weer aan. Magic Circus is van 7 april (Goede Vrijdag) tot en met woensdag 12 april te bewonderen op het parkeerterrein naast De Meent.

Algemeen gisteren 13:37

Informatiemarkt duurzaamheid voor VvE’s

Amstelveen - Om Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) te ondersteunen bij het verduurzamen van hun gebouwen, organiseert de gemeente op woensdag 19 april een informatiemarkt. Er is onder meer aandacht voor het complexe besluitvormingsproces en de financieringsvraagstukken waar iedere VvE mee te maken heeft bij het verduurzamen van hun complex.

Algemeen gisteren 13:28

Amstelveen doet weer mee aan NK Tegelwippen

Amstelveen - Net als vorig jaar doet Amstelveen ook dit jaar weer mee aan de landelijke actie ‘NK Tegelwippen’. Hiermee moedigt de gemeente inwoners aan om hun tuin te vergroenen. Inwoners die hun tegels vervangen voor groen kunnen tot en met eind oktober hun oude tegels gratis laten ophalen.