Een lege A9 door een volledige afsluiting

Let op: Rijksweg A9 bij Amstelveen maandagochtend langer dicht

Update: de werkzaamheden zijn opnieuw uitgelopen Amstelveen - Rijksweg A9 bij Amstelveen (traject Badhoevedorp-Holendrecht) zal niet maandagochtend om 05.00 uur weer worden opengesteld, maar op z'n vroegst om 07.00 uur. Weggebruikers in de maandagochtendspits (17 juni) moeten hierdoor rekening houden met forse extra reistijd die kan oplopen tot een uur.

De afsluiting tot 07.00 uur geldt in beide richtingen. Reden van de langere afsluiting is dat het nieuwe dek van de Schipholbrug in de A9 bij Schiphol pas in de nacht van zondag 16 juni op maandag 17 juni  kan worden ingehesen vanwege de windverwachting. Dit betekent dus dat de A9 in elk geval tot maandag 17 juni 07.00 uur in beide richtingen dicht blijft.

Omleidingskaartje:

kaartje aangepast maandag 7 uur.jpg

Omdat de werkzaamheden afhankelijk zijn van de weersomstandigheden kan de planning nog steeds wijzigen. Weggebruikers wordt geadviseerd om berichtgeving via www.rwsverkeersinfo.nl en www.bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl in de gaten te houden.

Transport brugdek.jpg
Transport van het brugdek. (Beeld: Rijkswaterstaat)


Meer nieuws

112 gisteren 15:09

Auto's in botsing op kruising Beneluxbaan/Gondel

Amstelveen - Niet voor het eerst heeft er een aanrijding plaatsgevonden op het kruispunt Beneluxbaan/Gondel in Amstelveen Zuid. Twee auto's botsten op elkaar met flinke blikschade tot gevolg.

Politiek 23 jul. 2024 11:37

Burgerbelangen Amstelveen: zorgwoningen Maccabiadelaan toewijzen aan kwetsbare mensen met zorgvraag

Amstelveen – Op initiatief van de lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) gaat het College van B en W onderzoeken hoe de 41 zorggeschikte woningen aan de Maccabiadelaan direct kunnen worden toegewezen aan kwetsbare mensen met een zorgvraag. Ook wordt op initiatief van de lokale partij informatie over zorg beter toegankelijk voor inwoners met een hulpvraag.

Politiek 23 jul. 2024 11:30

Actief voor Amstelveen tevreden zomerreces in

Amstelveen – De lokale politieke partij actief voor Amstelveen is tevreden het politieke zomerreces ingegaan. De partij zag vorige week tijdens de behandeling van de Perspectiefnota drie moties aangenomen worden.