VLN Nieuws
112

Lichaam vermiste Jessica (29) gevonden in water Amstelveenseweg

Amsterdam/Amstelveen – In een sloot aan de Amstelveenseweg is vanmiddag het ontzielde lichaam aangetroffen van de vermiste 29-jarige Jessica. Ze werd sinds 21 februari vermist.

De politie meldde eerder vanmiddag de vondst van een stoffelijk overschot en bevestigde vanavond dat het om het lichaam van de vermiste vrouw gaat. De politie Eenheid Noord-Holland meldt onderzoek te doen naar haar doodsoorzaak en geeft aan in gedachten te zijn bij de nabestaanden. 

Van Jessica ontbrak sinds 21 februari ieder spoor en er is weken naar haar gezocht. Ze was op 21 februari in verwarde toestand door de Amsterdamse politie naar het  VUmc aan De Boelelaan gebracht. Terwijl ze op zorg wachtte bij het VUmc verdween ze plotseling.

De vindplaats van het lichaam ligt niet ver van het VUmc. Sinds haar vermissing is er volop naar Jessica gezocht, waarbij ook het Veteranen Search Team meehielp. Tientallen vrijwilligers kamden vorige week het Amsterdamse bos uit.


Meer nieuws

112 vandaag 15:23

Vrouw (44) in gestolen auto rijdt in op politievoertuig maar kan niet ontsnappen

Amstelveen - Na een achtervolging door Amstelveen en Oude Meer is gisterenavond een 44-jarige automobiliste, die rondreed in een gestolen voertuig, in de boeien geslagen door de politie. Ze reed tijdens de achtervolging in op een politievoertuig, maar het lukte haar niet aan de politie te ontkomen. 

112 gisteren 17:33

Opnieuw aanrijding op Aalsmeerse 'ramprotonde'

Aalsmeer - Op de rotonde van de Burgemeester Kasteleinweg en de Dorpsstraat in Aalsmeer heeft dinsdag aan het einde van de middag opnieuw een ongeval plaatsgevonden.

Evenementen & Activiteiten gisteren 13:40

Magic Circus met Pasen in Amstelveen

Amstelveen - Het Amstelveens Paascircus komt er weer aan. Magic Circus is van 7 april (Goede Vrijdag) tot en met woensdag 12 april te bewonderen op het parkeerterrein naast De Meent.

Algemeen gisteren 13:37

Informatiemarkt duurzaamheid voor VvE’s

Amstelveen - Om Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) te ondersteunen bij het verduurzamen van hun gebouwen, organiseert de gemeente op woensdag 19 april een informatiemarkt. Er is onder meer aandacht voor het complexe besluitvormingsproces en de financieringsvraagstukken waar iedere VvE mee te maken heeft bij het verduurzamen van hun complex.

Algemeen gisteren 13:28

Amstelveen doet weer mee aan NK Tegelwippen

Amstelveen - Net als vorig jaar doet Amstelveen ook dit jaar weer mee aan de landelijke actie ‘NK Tegelwippen’. Hiermee moedigt de gemeente inwoners aan om hun tuin te vergroenen. Inwoners die hun tegels vervangen voor groen kunnen tot en met eind oktober hun oude tegels gratis laten ophalen.