Het team van Life & Garden Amstelveen
Advertorial Zakelijk

Life & Garden boordevol kerstinspiratie

Amstelveen - Kerstliefhebbers kunnen hun geluk niet op bij het beroemde Amstelveense tuincentrum Life & Garden. Zoals ieder jaar toont het team van eigenaar Paul Jongerius ook dit jaar op overzichtelijke en bijzondere wijze alle kersttrends van 2018. Inspiratie ten top.

De kerstshow is onderverdeeld in verschillende thema’s: Stoer Winters - een robuust landelijk buitenthema met natuurlijke matte kleuren en stoere materialen. Echt Kerst – traditioneel wit/rood/groen kerstthema voor de hele familie. Wintergloed - lichte kleuren die het gevoel geven op wintersport te zijn. En Natuurlijk Goud – een warm thema waarin (oud) goud, groen en hout de boventoon voeren. Kortom een rijke variatie aan kerstsferen onder een dak. ‘Met deze thema’s geven we een overzichtelijk beeld en inspireren we klanten thuis een eigen sfeer neer te zetten’, aldus Paul.

Mooi gedekt en fijn verlicht

Wat volgens Paul vaak vergeten wordt in de aankleding van het huis en het optuigen van de kerstboom is het type kerstverlichting. ‘Heb je een prachtige kerstboom in een warme sfeer, met harde witte lampjes, dan komt deze boom helemaal niet tot zijn recht. Wij letten hier daarom goed op de kleuren van het licht, passend bij het thema en hebben genoeg keuzes in dimbaar licht, zodat je echt een fijne sfeer neerzet. En je echt alles uit je boom haalt.’

Steeds belangrijker tijdens de feestdagen wordt volgens Paul een mooi gedekte tafel. ‘En dat kan zo extreem als je zelf wil, wij voorzien in al je benodigdheden om je gasten te verrassen. Heb je bijvoorbeeld geen plaats voor een boom, dan is een mooi gedekte tafel ook goed alternatief.’

Prachtige kerstbomen

Veel Amstelveners weten dat Life & Garden traditiegetrouw de plek is om de mooiste en beste kerstbomen te vinden. En ook dit jaar ben je hier aan het juiste adres. ‘De bomen zijn bij ons ontzettend vers. Mensen zetten hun boom steeds vroeger op, het is daarom belangrijk dat ‘ie ook nog met oudjaar prachtig staat.’

In verband met het vertrek van het naastgelegen Tuincentrum Konijnenburg heeft Life & Garden extra groot ingekocht. ‘Zo kunnen we ook deze nieuwe klanten voorzien van een prachtige kerstboom’, aldus Paul. ‘Heb je tijd? Kom dan vooral op een doordeweekse dag, zo voorkom je drukte en kunnen we je het beste helpen.’

En ben je op zoek naar een boom die minimaal uitvalt zoals de Nordmann dan ben je aan de Handweg aan het juiste adres. Maar ook voor de originele Spar kun je hier terecht. ‘Een boom die meer uitvalt, maar die wel die heerlijke dennengeur door je huis verspreidt.’ Genoeg keuzes bij Life & Garden dus. ‘Kom gezellig langs en laat je inspireren!’, eindigt Paul.

Life & Garden
Handweg 121
Telefoon 020 641 94 41
www.lifeandgarden.com

[Deze advertorial is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No 35, december 2018]

 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 08:00

In één oogopslag alle preventieve jeugdhulp

Amstelveen - Woensdagavond 19 juni overhandigden wethouders Jeugd Frank Berkhout (Amstelveen) en Bart Kabout (Aalsmeer) een folder met al het aanbod van preventieve jeugdhulp aan de Huisartsen Coöperatie Amstelland. Ouders, jongeren, huisartsen, scholen en hulpverleners zien in het overzicht welke laagdrempelige en vaak gratis hulp er in de gemeenten beschikbaar is.

Algemeen vandaag 07:27

D66 wil bijsturing op groenambities Amstelveen

Amstelveen - Ruimte is schaars in Amstelveen en er moeten vaak keuzes worden gemaakt tussen zaken zoals woningen, wegen en groen. D66 wil dat groen niet een restpost wordt omdat het ondergeschikt is aan andere ruimtelijke prioriteiten.

Sport gisteren 15:56

Spectaculair topbeachvolleybal in Stadshart: Amstelveense Benthe strijdt mee om titel Queen of the Court

Amstelveen - Het Stadsplein in Stadshart Amstelveen is deze weken omgetoverd tot zandparadijs en dit weekend staat het spectaculaire eredivisie beachvolleybaltoernooi Betcity Queen & King of The Court op het programma. De Amstelveense Benthe Essink is samen met haar partner Lieke Gijsen een van de deelnemers aan dit sterk aan populariteit winnende eredivisie-toernooi en hoopt in haar eigen woonplaats natuurlijk Queen of the Court te worden.

Algemeen gisteren 13:23

Kinderraad viert verschillende culturen met culturenkookboek

Amstelveen - Op woensdag 19 juni overhandigde de kinderraad van Amstelveen het door hen zelf gemaakte culturen kookboek aan wethouder diversiteit Floor Gordon. De kinderraad heeft dit kookboek gemaakt omdat ze het belangrijk vinden dat Amstelveen trots is op alle verschillende culturen in de stad en ze willen dat deze verscheidenheid aan geloven en culturen gevierd wordt. De kinderraad geeft alle bassischolen in Amstelveen het culturenkookboek cadeau.