Lifestyleclub Happy Bodies nu nog completer

AMSTELVEEN - Lifestyleclub Happy Bodies in het Oude Dorp is nu nog comleter. Het succesvolle sportconcept, waarbij met minimale inspanning maximaal resultaat wordt behaald, biedt vanaf deze maand een tweede trainingscirkel voor nog uitgebreidere trainingen. ‘Maar we blijven een kleine en intieme club’, benadrukt oprichter Jibbe de Goede.

Happy Bodies spreekt bijzonder veel Amstelveners, maar ook inwoners uit omliggende plaatsen, aan. Mensen die eigenlijk niet heel erg van sporten houden of kampen met gebrek aan tijd en toch fit en vitaal willen worden of blijven, hebben volop hun draai gevonden.

1x per 5 dagen
Trainen bij Happy Bodies doe je ‘slechts’ 1x in de 5 dagen en 35 minuten per keer. Je traint voornamelijk via de beproefde Milon Cirkel, een overzichtelijk rondje met tal van apparaten, waarvan op de krachtapparaten 1 minuut wordt getraind en op de cardio 4 minuten.

Rust

Let wel: een behoorlijk intensieve training, maar veiligheid staat voorop en dus zijn de trainingen volledig aangepast aan je persoonlijke niveau en lichaam. De welverdiende rust tussen de trainingen (3 à 5 dagen) doet z’n werk, voordat de spiergroepen opnieuw aangesproken worden.

Doorbraak
Met een doorbraak naar het naastgelegen pand heeft Happy Bodies 110 vierkante meter toegevoegd op de huidige locatie aan de Laan Nieuwer-Amstel (naast het raadhuis), meer dan genoeg voor een tweede Milon Cirkel, met nieuwe apparaten die weer andere, kleinere spiergroepen aanspreken dan de hoofdcirkel. Ook de vrije trainingsruimte wordt vergroot.

Tweede cirkel
Waar de focus in de eerste Milon Cirkel grotendeel ligt op de belangrijke grote spiergroepen (veelal onder de romp), biedt de tweede cirkel meer training voor boven de romp en specifiekere training van kleinere spiergroepen. De gekwalificeerde trainers hebben zicht op beide cirkels, zodat altijd toezicht wordt gehouden tijdens de trainingen op de uitvoering van de oefeningen.

Vaste principes
Natuurlijk blijven alle principes van Happy Bodies van kracht. Zo worden dankzij een 3D-scan van je lichaam alle apparaten automatisch op jouw individuele voorkeuren ingesteld en geldt natuurlijk ook nog steeds het ‘niet goed, geld terug’ principe. En geblesseerd? Happy Bodies biedt fysiotherapie in eigen huis.

Bewijs
Met de uitbreiding is Happy Bodies Amstelveen de meest uitgebreide vestiging van Nederland. Het concept is al in diverse plaatsen (Overveen, Heemstede) in de randstad uitgerold en een nieuwe locatie ligt weer op de loer. Misschien wel het beste bewijs dat Happy Bodies de ultieme manier is om fit & vitaal te blijven, ongeacht je leeftijd.

Informatie
Happy Bodies AmstelveenLaan Nieuwer-Amstel 4A | Telefoon: 088 789 99 99 | info@happybodies.nl | www.happybodies.nl

Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine n0. 16 - November 2016


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.

Algemeen 11 aug. 2020 11:53

Bewoners Groenelaan in verzet tegen bouwplannen met spandoeken

Amstelveen - Bewoners van de Najade-flat hebben spandoeken opgehangen als protest tegen de bouwplannen voor een nieuw wooncomplex op de plek van het Sakko-tankstation en de aanpalige showroom aan Newa 2 in de wijk Groenelaan.

112 11 aug. 2020 11:07

Mercedes-rijder vlucht na aanrijding: politie op zoek naar witkleurige C-Klasse

Amstelveen – De Amstelveense politie is op zoek naar de bestuurder van een witkleurige Mercedes C-Klasse Estate (bouwjaar 2006), die er afgelopen zaterdagavond vandoor ging nadat hij in aanrijding was gekomen met een snorfiets aan de Burgemeester Colijnweg in Amstelveen. Twee opzittenden raakten daarbij gewond.