Line-up ‘RINGS Amstelveen’ 27 mei ijzersterk

Line-up ‘RINGS Amstelveen’ 27 mei ijzersterk Foto: Aankondigingsposter RINGS AMSTELVEEN

AMSTELVEEN - Op zaterdag 27 mei staat ‘RINGS AMSTELVEEN’ weer op het programma met een line up die in de laatste tien jaar niet zo sterk is geweest. 


- Lees verder onder deze advertentie -

Superklasse 
Reikhalzend wordt uitgekeken naar de drie hoofdpartijen uit de hoogste divisie van het Nederlandse kickboksen. Stuk voor stuk wedstrijden waar de spanning vanaf druipt en waar het publiek voor in groten getale naar De Emergohal komt. Onder meer de zwaargewichtconfrontatie tussen Levi Rigters en Roël Mannaart, momenteel de  twee grootste talenten in deze superklasse. Maar ook de locale derby tussen Rodney Uralime (Gym 3) en Mark Trijsburg (De Fightlub) maakt veel tongen los.  Een andere wedstrijd waar men voor warm loopt is het gevecht tussen twee gevestigde namen uit het vechtsportcircuit, Robby Nelson en Imro Main. 

Dames-gevechten
 
Buiten deze hoofdgevechten staat er ook een aantal wedstrijden uit de RINGS LEAGUE op het programma waarbij de winnaar zich kwalificeert voor de finales in november. Opmerkelijk hierbij is het feit dat er drie dames-gevechten op het programma staan wat indirect aangeeft dat het dames-kickboksen enorm in de lift zit.  

Lokale helden
Naast eerdergenoemde namen komen veel lokale helden in actie in de ring op 27 mei aanstaande. Het Aalsmeerse Fitz Gym is vertegenwoordigd met Lars Jaarsma, Jordan van Lierop en Stef Omtzigt. Sportschool Family Gym brengt Koen van den Berg in stelling die zijn debuut maakt in de, naar verwachting, bomvolle Emergohal.  Ook Michael Millarson, getraind door Menno Dijkstra is na een periode van blessureleed weer fit.  

Kaarten
 
De Amstelveense promotor Milco Lambrecht spreekt van de sterkste RINGS sinds tien jaar: ‘Het programma dat er nu staat is veelbelovend. Er is een aantal partijen bij die iedereen al heel lang graag wil zien. Dat gaat er nu van komen. Het wordt weer een mooi ‘avondje RINGS’. Voor kaarten moet men snel zijn. Deze zijn online verkrijgbaar via de website of bij alle deelnemende sportscholen.’

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties