Beeld: Paardenburg Sunday Sessions

Live Sunday Sessions bij Paardenburg: jazzy sounds

Amstelveen - Restaurant Paardenburg aan de Amstelzijde houdt op zondag 29 oktober (15.00-18.00h) weer een editie van de gratis te bezoeken Sunday Sessions. Komende zondag staat Sunday Sessions in het teken van jazzy sounds.

De toegang tot de Sunday Sessions, in de tuinzaal van Paardenburg, is gratis en liefhebbers zijn van harte welkom om tussen 15.00 en 18.00 uur te genieten van heerlijke live muziek.

paardenburg subday sessions b.jpg

Het thema op 29 oktober is Jazzy sounds en de sessie staat onder leiding van Eline Gemerts. Een week later, op zondag 5 november, staat Sunday Sessions in het teken van drums in een Latin-achtige sfeer. De zondagen daarna gaat de programmering door in diverse samenstellingen van live artiesten. 

Reserveren

De toegang tot de Sunday Sessions in de Tuinzaal is gratis, maar reserveren is gewenst, zodat Paardenburg rekening kan houden met uw komst. Voorafgaand aan, of na de Sunday Sessions is men uiteraard ook welkom in het restaurant van Paardenburg voor een lunch of diner. Reserveren kan via de website van Paardenburg (klik hier). Of neem contact op per e-mail via  events@brasseriepaardenburg.nl 


Meer nieuws

Politiek vandaag 19:56

In memoriam: Tim Lechner

Amstelveen – Lokaal politicus Tim Lechner, initiatiefnemer van de lokale politieke partij Actief voor Amstelveen, is afgelopen donderdag overleden. Lechner was in 2017 initiatiefnemer en mede-oprichter van de destijds nieuwe lokale partij, die in 2018 als nieuwkomer twee zetels in de Amstelveense gemeenteraad behaalde.

Verkeer & Vervoer vandaag 11:43

‘Invoering 30 km/u in hoofdstad klap voor OV-netwerk in regio’

Amstelveen - Vijf gemeenten rond de hoofdstad willen opheldering van het Amsterdamse gemeentebestuur waarom er onvoldoende rekening is gehouden met het effect van het invoeren van 30-km zones (GOW 30*) op het regionale Openbaar Vervoer-netwerk van en naar Amsterdam, ondanks dat de gemeenten daar afgelopen zomer al om vroegen.

Algemeen gisteren 18:06

Amstelveen van voorheen (391)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 391 een oude foto van het voormalige café-restaurant d’Amstelhoek op de grens van Amstelveen en Amsterdam.

Verkeer & Vervoer 24 feb. 2024 13:09

A10 geblokkeerd door klimaatactivisten

Amsterdam/Amstelveen - Enkele honderden klimaatactivisten hebben zaterdagmiddag Rijksweg A10 bij Amsterdam geblokkeerd. Leden van Extinction Rebellion trokken rond kwart over twaalf de snelweg op voor een demonstratie, die vooraf was verboden door Amsterdamse burgemeester Halsema.