Lokale horecazaken komen met ‘Tasty Trail Amstelveen’ op 1 en 2 mei

Amstelveen - Diverse Amstelveense horecazaken doen op zaterdag 1 en zondag 2 mei 2021 mee met Tasty Trail Amstelveen: een route (wandelend, fietsend of skatend af te leggen)  langs verschillende Amstelveense horecagelegenheden waar heerlijke hapjes klaar staan.

Kaartjes voor Tasty Trail Amstelveen zijn nu te bestellen. Met het kaartje ontvangen horecaliefhebbers heerlijke hapjes bij verschillende Amstelveense horecagelegenheden op diverse routes. Deelnemers kunnen zelf een starttijd en route kiezen bij het bestellen van een kaartje.

Langs bekende horecazaken

Er is een korte (7km)  en lange route (11 km) die horecaliefhebbers op 1 en/of 2 mei kunnen volgen. Aan Tasty Trails Amstelveen doen tal van bekende horeca-ondernemers mee: Colijn, De Pantry, Haddock, Zorgeloos, Abina, ANNA, Brasserie 10, The Pub, Day Foodbar, The WineKitchen at Sea en Café De Manen. Sportschool Buenting is startpunt en het event wordt mede mogelijk gemaakt door Oma Bobs Snacks en de Naeckte Brouwers.

Take Away

Alle hapjes zijn ‘take-away’ dus deelnemers wordt verzocht  na het ophalen van de hapjes weer door te wandelen of te fietsen, natuurlijk om groepsvorming te voorkomen en de tocht Corona-proof houden. Drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Alle informatie over het kopen van een kaartje voor Tasty Trails Amstelveen is te vinden via de webshop van de Naeckte Brouwers. Doe jij mee? 

KLIK OP DEZE BUTTON VOOR KAARTJES EN MEER INFO

tasty trail amstelveen2.jpg


Meer nieuws

Algemeen gisteren 16:56

Amstelveen zet 750.000 euro klaar voor initiatieven van getroffen ondernemers

Amstelveen - Om getroffen Amstelveense ondernemers te helpen in de coronacrisis, roept gemeente Amstelveen als een van de eerste gemeentes in Nederland een nieuw Stimuleringsfonds Lokale Economie in het leven. Het fonds (750.000 euro groot) moet ondernemers en bedrijven de mogelijkheid bieden om in deze lastige tijden gezamenlijke investeringen te doen die voor een economische impuls zorgen. 

Corona Amstelveen gisteren 15:19

GGD meldt stijging positieve coronagevallen in Amstelveen

Amstelveen - GGD Amsterdam-Amstelland meldt in de nieuwe gepubliceerde weekcijfers (3-9 mei 2021) een toename van het aantal positieve coronagevallen in Amstelveen: 261 Amstelveners werden positief getest, tegenover 195 een week eerder.

Horeca gisteren 13:37

Tasty Trail Amstelveen: Pinkstereditie op zondag 23 mei

Amstelveen - Na een uiterst geslaagde eerste editie van Tasty Trail Amstelveen begin mei, waarbij via twee horecaroutes heerlijke hapjes konden worden geproefd bij diverse lokale horecazaken, volgt op zondag 23 mei 2021 (Eerste Pinksterdag) een tweede editie. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

Algemeen gisteren 12:11

Kinderen winnen geldprijzen voor goed doel en club met Koningsdagactie

Amstelveen - Meerdere talentvolle kinderen zijn met de Koningsdagactie van Stichting Amstelveen Oranje, ‘Amstelveen kleurt Oranje’, in de prijzen gevallen. Zij wonnen met een oranje-video van hun talent €150, €250 en €500 voor hun club of een goed doel.