Lokale horecazaken komen met ‘Tasty Trail Amstelveen’ op 1 en 2 mei

Amstelveen - Diverse Amstelveense horecazaken doen op zaterdag 1 en zondag 2 mei 2021 mee met Tasty Trail Amstelveen: een route (wandelend, fietsend of skatend af te leggen)  langs verschillende Amstelveense horecagelegenheden waar heerlijke hapjes klaar staan.

Kaartjes voor Tasty Trail Amstelveen zijn nu te bestellen. Met het kaartje ontvangen horecaliefhebbers heerlijke hapjes bij verschillende Amstelveense horecagelegenheden op diverse routes. Deelnemers kunnen zelf een starttijd en route kiezen bij het bestellen van een kaartje.

Langs bekende horecazaken

Er is een korte (7km)  en lange route (11 km) die horecaliefhebbers op 1 en/of 2 mei kunnen volgen. Aan Tasty Trails Amstelveen doen tal van bekende horeca-ondernemers mee: Colijn, De Pantry, Haddock, Zorgeloos, Abina, ANNA, Brasserie 10, The Pub, Day Foodbar, The WineKitchen at Sea en Café De Manen. Sportschool Buenting is startpunt en het event wordt mede mogelijk gemaakt door Oma Bobs Snacks en de Naeckte Brouwers.

Take Away

Alle hapjes zijn ‘take-away’ dus deelnemers wordt verzocht  na het ophalen van de hapjes weer door te wandelen of te fietsen, natuurlijk om groepsvorming te voorkomen en de tocht Corona-proof houden. Drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Alle informatie over het kopen van een kaartje voor Tasty Trails Amstelveen is te vinden via de webshop van de Naeckte Brouwers. Doe jij mee? 

KLIK OP DEZE BUTTON VOOR KAARTJES EN MEER INFO

tasty trail amstelveen2.jpg


Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.