Fragment van Loogman's nieuwe single 'You keep me going'

Loogman Carwash lanceert hitsingle ‘You keep me going’

Aalsmeer/Amstelveen - Loogman Carwash heeft gisteren de speciale hitsingle 'You Keep me going' gelanceerd. Met de single wil Loogman studenten enthousiast maken om bij Loogman te komen werken en tegelijkertijd studieschuldenvrij te kunnen studeren.

In september 2019 introduceerde Loogman als bedrijf ‘Studieschuldenvrij studeren’, zo meldt Loogman. 'Studenten konden bij De Loogman Groep aan de slag en onder enkele eenvoudige voorwaarden, betaalt Loogman alle kosten om te kunnen studeren. Zo stap je letterlijk na 4 jaar studieschuldenvrij de wereld in. We hadden 10 plekken beschikbaar, maar hebben er uiteindelijk maar 7 kunnen invullen. Hoe was dat mogelijk, ondanks alle landelijke publiciteit?', vroeg Loogman zich af.

Samenwerking met dj & producer Jay Dos Santos

Loogman: ‘Omdat dit toch een hele mooie kans is voor jonge studenten in deze lastige tijd gaan we het nog een keer doen. Maar dan op een hele andere manier. Het ludieke idee hiervoor ontstond tijdens een mooie voetbalwedstrijd waar DJ en Producer Jay Dos Santos en Kees Yzebaart, (Directeur van De Loogman Groep) elkaar ontmoetten. Het klikte tussen die twee en Kees opperde zijn bijzondere wens.

Opvallende actie voor studieschuldenvrij studeren

'Om aandacht te vragen voor ‘Studieschuldenvrij studeren’, wilden we als bedrijf iets opvallends voor die doelgroep doen: een Top-40 hit met een goede en te gekke videoclip. Dacht Jay in eerste instantie nog dat het een grap was, toen hij na 2 weken gebeld werd of hij Kees niet vergeten was, wist hij dat het serieus was. Kees en Jay spraken af en brainstormden over het verhaal wat bij het nummer hoorde. Na enkele weken kwam Jay met een nummer dat het alleen nèt niet was.'

You keep me going

Loogman vervolgt: 'Even was er twijfel om door te gaan maar op aandringen van Kees pakte hij dit bijzondere project weer op. Opnieuw zagen zij elkaar tijdens een voetbalwedstrijd en liet hij Kees het nieuwe nummer “You keep me going” horen. Door alle drukte in het stadion was het nummer niet goed te horen waardoor hij tot teleurstelling van Jay niet direct enthousiast reageerde. Toen Kees ’s avonds na de wedstrijd naar huis reed en het nummer uit de autospeakers galmde, gingen alle remmen los en de repeatknop aan. Wat een waanzinnig gaaf nummer!'

Perfect verwoord

'Jay heeft met 3 regels in het nummer perfect verwoord wat Loogman als bedrijf wil.  Zo staat “You keep me going” voor de ontwikkeling van de Loogman-medewerkers die op hun beurt ook weer het bedrijf laten groeien. ‘’I’ve got you under my skin” is het blauwe Loogman bloed dat je door je aderen voelt stromen als je bij Loogman werkt. “I know what you can do” staat voor het vertrouwen en geloof dat Loogman in de medewerkers heeft en ze het beste uit zichzelf laten halen. Samen is er voor gekozen om een mooie maar ook gekke videoclip op te nemen in de wasstraat. Daarnaast is er ook op andere locaties gefilmd zoals het circuit in Lelystad.

Hopen op zomerhit

En nu? 'Nu hopen we dat het werkelijk een zomerhit wordt en dat opnieuw 10 (aankomende) studenten deze zomer de stap zullen zetten om samen met Loogman hun studie op te pakken. Over een paar jaar kunnen zij dan heerlijk studieschuldenvrij de wereld in stappen en hopelijk “You keep me going” en Loogman nooit meer vergeten, Net als alle andere 17 miljoen Nederlanders die Jay Dos Santos enthousiast aan een nummer 1 hit willen helpen, toch?', aldus Loogman.

Bekijk hieronder de video:


Meer nieuws

Onderwijs & Educatie vandaag 12:12

Maak kennis met een nieuw beroep via Digimatch

Amstelveen - Op werkbezoek bij een kok, advocaat of een onderwijsassistent? Het kan allemaal met VMBO On Stage. Meer dan 800 vmbo-leerlingen van Wellant Westplas Mavo, Panta Rhei, het VeenLanden College en Vakcollege Thamen doen hieraan mee. Zo ook Donna, leerling van het Vakcollege Thamen. Voor haar was de keuze gemakkelijk: ‘Ik wil de autotechniek in’, zegt zij. ‘Ik heb mij daarom ingeschreven voor werkbezoeken bij Brabebo en bij Autobedrijf Berkelaar.’

Advertorial Gezondheid & welzijn vandaag 08:00

Keizer Karelpark Tandartsen: Tandartsbezoek tijdens pandemie is een uitje

Amstelveen - Maar liefst een kwart van de Nederlanders is sinds de corona uitbraak niet meer naar de tandarts geweest. ‘Dat is erg zorgelijk’, vindt Joyce van Niele, tandarts en eigenaar van Keizer Karelpark Tandartsen. In haar praktijk zijn de nodige maatregelen getroffen en draait inmiddels op volle toeren. ‘Grappig genoeg zien we vooral hele blije mensen, nu ze een bezoek aan de tandarts als uitje zien.’

Algemeen gisteren 22:00

Amstelveen by Night (86)

Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl iedere avond een avondfoto uit Amstelveen. Op de 86e dag dat de avondklok geldt, een avondfoto van het monumentale gebouw De Bajes aan de Ouderkerkerlaan.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:00

Amstelveen van voorheen (243)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 243 een oude foto van het voormalige binnenzwembad Het Keerpunt.

Columns gisteren 13:00

Column Geertje Visser: Ha Murphy, trek je jas uit en pak een stoel

Ik weet niet wát Murphy ons wil vertellen, maar het zou zomaar kunnen dat dit mijn laatste column is. Niet dat ik me dat heb voorgenomen hoor, zeker niet, maar het Universum wil huize Visser iets duidelijk maken. Ik denk dat we in een vorig leven onze hondenpoep altijd lieten liggen ofzo, waardoor nu al onze karmapunten op zijn. Of misschien wonen we gewoon op een ongunstige aardstraal, dat kan ook nog.  

Algemeen 17 apr. 2021 22:00

Amstelveen by night (85)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl iedere avond een avondfoto uit Amstelveen. Op de 85e dag dat de avondklok geldt, een avondfoto van Rijksweg A9.