Loogman komt met Comfort Lane: tanken op lopende band

AMSTELVEEN - Loogman Tanken & Wassen komt binnenkort met een revolutionaire vernieuwing in de tankwereld: met je auto snel en comfortabel tanken op een lopende band, zonder uit te stappen. De zogenoemde 'Comfort Lane' is een wereldprimeur.

Klanten kunnen straks met hun auto een lopende band oprijden en comfortabel in de auto blijven zitten, terwijl deze door een pompbediende wordt volgetankt. Geen vieze handen en binnen twee minuten kun je betaald en al weer verder. Een LED-scherm loopt tijdens het proces met de auto mee.

Geen vieze handen
De Comfort Lane is uitermate geschikt voor mensen die niet van vieze handen houden, tanken maar een tijdrovend klusje vinden en vooral van ouderwetse service en comfort houden. 'Het concept is nieuw en uniek in de wereld. We hebben er daarom ook een patent op aangevraagd. De allereerste staat straks bij u op uw vertrouwde tankstation,' zo laat Loogman - dat op de grens van Aalsmeer en Amstelveen is gevestigd - weten. De Comfort Lane gaat over enkele weken open.

FEBO & Tankshop
Eerder al maakte Loogman bekend ook met een FEBO, een nieuwe tankshop inclusief loungeruimte en een nieuwe binnenreinigingsband te komen. Momenteel is de verbouwing in volle gang. Op de hoogte blijven? Volg Loogman op Facebook.


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:26

Amstelveen van voorheen (399)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 399 een oude foto van het voormalige raadhuis van Amstelveen op de hoek van de Dorpsstraat in het Oude Dorp.

Algemeen 20 apr. 2024 14:24

Werkzaamheden A9-viaduct Beneluxbaan in volle gang

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan, ten behoeve van de verbreding van Rijksweg A9, zijn sinds vrijdagavond in volle gang. Door de werkzaamheden is de Beneluxbaan (en de naastgelegen Keerpuntweg en Ouverture) dit weekeinde afgesloten voor verkeer. Ook tram 25 rijdt niet.

Algemeen 19 apr. 2024 16:32

Boer Gerlach breekt alle records Cinema Amstelveen en komt zelf naar laatste cinema-vertoning

Amstelveen - De alom geprezen documentairefilm over de Amstelveense akkerbouwer Gerlach heeft alle records van Cinema Amstelveen gebroken. Gerlach zal bij de laatste vertoning van zijn docu in Cinema Amstelveen (dinsdag 30 april om 13.45 uur) in stijl aanwezig zijn, om te praten over het tamelijk overwachte, maar meer dan verdiende succes.  

Algemeen 19 apr. 2024 11:49

Vaste politiekraam op vrijdagmarkt Amstelveen blijkt al snel schot in de roos

Amstelveen - Dat de politie vanaf vandaag wekelijks op de vrijdagmarkt in Stadshart Amstelveen staat met een zogenoemde 'verbindingskraam' wordt door het publiek zeer gewaardeerd.  Al na enkele uren is gebleken dat er grote behoefte is aan laagdrempelig contact met de politie.  

Winkels 19 apr. 2024 10:29

Stadshart Amstelveen verwelkomt nieuwe winkels

Amstelveen - Winkelcentrum Stadshart Amstelveen blijft in beweging met de aankondiging van nieuwe winkelopeningen. De transformatie van Pandora naar een nieuw winkelconcept is voltooid en binnenkort openen ook nieuwe winkels van BioSwiss Alps, Norah en Leonidas in het Stadshart om de diversiteit van het winkelaanbod te versterken.