Loogman komt met Comfort Lane: tanken op lopende band

AMSTELVEEN - Loogman Tanken & Wassen komt binnenkort met een revolutionaire vernieuwing in de tankwereld: met je auto snel en comfortabel tanken op een lopende band, zonder uit te stappen. De zogenoemde 'Comfort Lane' is een wereldprimeur.

Klanten kunnen straks met hun auto een lopende band oprijden en comfortabel in de auto blijven zitten, terwijl deze door een pompbediende wordt volgetankt. Geen vieze handen en binnen twee minuten kun je betaald en al weer verder. Een LED-scherm loopt tijdens het proces met de auto mee.

Geen vieze handen
De Comfort Lane is uitermate geschikt voor mensen die niet van vieze handen houden, tanken maar een tijdrovend klusje vinden en vooral van ouderwetse service en comfort houden. 'Het concept is nieuw en uniek in de wereld. We hebben er daarom ook een patent op aangevraagd. De allereerste staat straks bij u op uw vertrouwde tankstation,' zo laat Loogman - dat op de grens van Aalsmeer en Amstelveen is gevestigd - weten. De Comfort Lane gaat over enkele weken open.

FEBO & Tankshop
Eerder al maakte Loogman bekend ook met een FEBO, een nieuwe tankshop inclusief loungeruimte en een nieuwe binnenreinigingsband te komen. Momenteel is de verbouwing in volle gang. Op de hoogte blijven? Volg Loogman op Facebook.


Meer nieuws