Loogman opent 'Broodje & Co'

Loogman opent 'Broodje & Co' Foto: Het team van Broodje & Co met rechts Ger Loogman en zijn moeder

Aalsmeer / Amstelveen - In de tankshop van Loogman Tanken & Wassen is vanmorgen de nieuwe broodjeswinkel 'Broodje & Co' geopend. 


- Lees verder onder deze advertentie -

Het concept van Broodje & Co is zoals men van Loogman gewend is doeltreffend en eenvoudig. 'Gewoon een lekker kwalitatief broodje met goed beleg', sprak Ger Loogman, die de nieuwe winkel vanmorgen samen met zijn moeder opende, onder toeziend oog van tal van klanten en medewerkers. De broodjes vielen direct in de smaak.  

Grondlegger Co Loogman

Broodje & Co is vernoemd naar Co Loogman (1930-2002), de vader van Ger en grondlegger van Loogman Tanken & Wassen.  Co was net als Ger een gedreven, hardwerkende ondernemer, die er niet voor vreest om grenzen op te zoeken en nieuwe initiatieven te ontplooien.

Logo

Volgens de moeder van Ger lijkt haar zoon erg op Co qua ondernemersdrift. Ze vindt vooral het logo van de nieuwe zaak, waarin een foto van Co is verwerkt, bijzonder goed gelukt. 'Ik heb de foto zelf uitgezocht,' lacht ze.

Koffie

Het beleg bij Broodje & Co wordt verzorgd door keurslager Fred van Ingen. Naast broodjes worden er ook koffie en aanverwante producten verkocht en behoren natuurlijk ook de geliefde ijsjes van de IJswinckel  nog tot het assortiment. 

 

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties