Loogman tanken & wassen op het Schinkeldijkje

Loogman scoort met 'Was app': +85.000 downloads

AALSMEER/AMSTELVEEN – De  speciale ‘Was app’ die afgelopen zomer door tank- en autowasbedrijf Loogman werd geïntroduceerd is ongekend in trek. Inmiddels is de app, waarmee je korting krijgt op autowassen en diverse prijzen kunt winnen, al meer dan 85.000 keer gedownload.

Eigenaar Ger Loogman meldt het opmerkelijke succes in een bericht op Facebook. ‘Ons plan was om in twee jaar tijd te groeien naar 100.000 downloads. Volgens de bouwers een zeer ambitieus plan en wat blijkt… Dit aantal gaan we gewoon binnen één jaar halen. Het blijkt, dat we een prachtig item ontdekt hebben, waar we onze klanten enthousiast voor hebben gemaakt’, aldus Loogman.

Nieuwe verrassingen 
Loogman kondigt voor 2018 en 2019 weer nieuwe grote verrassingen aan. ‘We gaan weer supermooie dingen doen, maar ik ben voorzichtig in het vertellen van al het nieuws’, zegt Loogman.

Informatie
De Was app van Loogman is onder andere te downloaden voor Android en iOS. Klik hier voor meer informatie.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.