Loterijgekte in Amstelveen: Cigo de Posthoorn 2e verkooppunt van NL

Loterijgekte in Amstelveen: Cigo de Posthoorn 2e verkooppunt van NL Foto: Het team van Cigo De Posthoorn

Amstelveen – Cigo De Posthoorn aan de Van der Hooplaan in Amstelveen is inmiddels uitgegroeid tot het op een na beste loterijverkooppunt van heel Nederland.


- Lees verder onder deze advertentie -

Een hele prestatie, want er zijn bijna zevenduizend loterijverkooppunten in Nederland. De Amstelveense tabaks,- cadeau- en loterijwinkel trekt gelukszoekers van heinde en verre, omdat er geregeld grote prijzen zijn gevallen bij de Amstelveense winkel. Ook organiseert De Posthoorn veel acties rond loterijtrekkingen en bestaan er diverse mogelijkheid om in groepsverband mee te doen.

Grote prijzen

Eigenaar Hans Poll kan zijn geluk niet op en is zijn klanten enorm dankbaar voor het vertrouwen in zijn zaak, maar ook is hij trots op zijn medewerkers.  De Posthoorn kwam enkele jaren geleden de top 10 van Nederland binnen en bleef maar groeien . ‘Ik kon het toen al nauwelijks geloven. Als je me toen gezegd dat we ooit tweede van Nederland zouden worden had ik je voor gek verklaard,’ zegt Poll, die in 2016 de Top 3 binnendrong, maar  grootverkopers Primera Kosterman uit Zwolle en Cigo John en Wim aan het Osdorpplein in Amsterdam steeds voor zich moest laten.

Felicitaties

Dat Hans Poll zijn Zwolse collega, die landelijke bekendheid geniet, gepasseerd is vindt hij een prestatie van jewelste. ‘Maar we feliciteren natuurlijk alle verkooppunten die in de prijzen zijn gevallen’, zegt Poll.


Reacties