Lunch bij Brasserie Paardenburg en ontmoet Mickey & Minnie

AMSTELVEEN - Zin om aankomende zondag heerlijk met het gezin te lunchen tijdens de Paardenburg Kids club? Waarbij de kinderen worden vermaakt door onder andere Mickey en Minnie? AmstelveenZ verloot voor twee volwassenen plus kinderen een geheel verzorgde lunch voor aankomende zondag.

Ontmoet Micky en Minnie en lunch bij Brasserie Paardenburg
Beleef samen met Mickey en Minnie de leukste avonturen. Tussen 12.00 en 13.00 uur ontmoet je hen in het echt. Daarna kun je de mooiste schilderijtjes maken, je eigen Mickey of Minnie oortjes versieren, pannenkoeken eten en koekjes decoreren.
Ondertussen kunnen de mama’s en de papa’s beneden in het restaurant van hun Sunday Brunch of lunch genieten.

Winnen
Wil jij hier aankomende zondag 5 maart bij zijn? AmstelveenZ verloot een geheel verzorgde lunch voor twee personen en kinderen. Stuur een e-mail naar actie@amstelveenz.nl en laat ons weten waarom jij hier zondag graag bij wilt zijn. De redactie neemt zaterdag contact op met de winnaar. Vergeet daarom niet je gegevens (waaronder telefoonnummer) door te geven in je e-mail. 

Wil je sowieso aanwezig zijn aankomende zondag? Aanmelden kan via de website van Brasserie Paardenburg


Meer nieuws

Politiek vandaag 12:20

Aanpassing woontorenplan Groenelaan geeft Burgerbelangen nog geen reden tot juichen

Amstelveen – De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) geeft aan nog niet gerust te zijn op de woningbouwplannen op de plek van het tankstation en de showroom in de wijk Groenelaan (Newa 2), ondanks dat de wethouder na overleg met de projectontwikkelaar vindt dat de plannen opnieuw vormgegeven moeten worden in overleg met buurtbewoners.

Algemeen vandaag 10:03

Weer forse snelheidsovertredingen: rijbewijs inleveren

Amstelveen - Tijdens een korte snelheidscontrole op de Beneluxbaan in Amstelveen zijn gisteren opnieuw diverse hardrijders op de bon geslingerd en mocht een bestuurster haar rijbewijs inleveren omdat ze 56 kilometer per uur te hard reed. Op Rijksweg A9 kon een bestuurder zijn hagelnieuwe snelle auto (net een dag oud) inleveren na een forse snelheidsovertreding (176 km/u waar 100 is toegestaan).