Advertorial Winkels

Maaike Design Studio is weer open in Ouderkerk aan de Amstel

Ouderkerk - Na twee onvergetelijke jaren in Zuid-Afrika is Maaike Design Studio weer geopend in prachtig Nederland.

Genieten van je interieur of buitenruimte staat centraal bij Maaike Design Studio. Dat kan je woonhuis of je kantoor zijn, maar ook je tuin, het restaurant waar je eet of de openbare ruimte die je bezoekt. Een ruimte zo ontwerpen dat alles klopt. Door zowel rekening te houden met praktische en functionele zaken, maar ook met schoonheid, persoonlijke wensen, levensstijl en details.

De afgelopen 6 jaar heeft Maaike Design Studio diverse interieur- en tuinontwerpprojecten gerealiseerd. Ook verlichtingsadvies is een belangrijke pijler van Maaike Design Studio.

Na diverse projecten voor nederlandse klanten vanuit Zuid-Afrika gedaan te hebben, is de studio nu weer geopend in Ouderkerk aan de Amstel!

Het najaar begint bijna ... Dé tijd om weer met het interieur èn de voorbereidingsplannen voor de nieuwe tuin aan de slag te gaan!

www.maaikedesignstudio.com | maaike@maaikedesignstudio.com | @maaikedesignstudio

(adv)


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:21

Amstelveen van voorheen (270)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 270 een foto van het Augustinuspark, die we kregen toegestuurd door Bert van den Broek van Hubo Lambertus van den Broek. 

Algemeen 23 okt. 2021 13:02

Energiebesparen: Amstelveen zet vol in op Klimaatweek

Amstelveen - Gemeente Amstelveen doet ook dit jaar doet mee aan de Nationale Klimaatweek, die loopt van 27 oktober tot en met 5 november 2021. Tijdens deze Klimaatweek attendeert gemeente Amstelveen inwoners extra op diverse duurzame  acties en helpt het inwoners op weg om energie te besparen.

112 22 okt. 2021 19:46

Brandweer blust keukenbrand aan Kringloop

Amstelveen - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt naar Kringloop in de wijk Groenelaan naar aanleiding van een keukenbrand in een bungalow.