Advertorial Winkels

Maaike Design Studio is weer open in Ouderkerk aan de Amstel

Ouderkerk - Na twee onvergetelijke jaren in Zuid-Afrika is Maaike Design Studio weer geopend in prachtig Nederland.

Genieten van je interieur of buitenruimte staat centraal bij Maaike Design Studio. Dat kan je woonhuis of je kantoor zijn, maar ook je tuin, het restaurant waar je eet of de openbare ruimte die je bezoekt. Een ruimte zo ontwerpen dat alles klopt. Door zowel rekening te houden met praktische en functionele zaken, maar ook met schoonheid, persoonlijke wensen, levensstijl en details.

De afgelopen 6 jaar heeft Maaike Design Studio diverse interieur- en tuinontwerpprojecten gerealiseerd. Ook verlichtingsadvies is een belangrijke pijler van Maaike Design Studio.

Na diverse projecten voor nederlandse klanten vanuit Zuid-Afrika gedaan te hebben, is de studio nu weer geopend in Ouderkerk aan de Amstel!

Het najaar begint bijna ... Dé tijd om weer met het interieur èn de voorbereidingsplannen voor de nieuwe tuin aan de slag te gaan!

www.maaikedesignstudio.com | maaike@maaikedesignstudio.com | @maaikedesignstudio

(adv)


Meer nieuws

Politiek gisteren 10:49

Politiek Plein Amstelveen: op naar de gemeenteraadsverkiezingen (1)

Amstelveen – In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 worden lokale media in toenemende mate bestookt met politieke persberichten.  Om een beetje overzicht te creëren verzamelt AmstelveenZ in de rubriek Politiek Plein Amstelveen vanaf december 2021 wekelijks de diverse (pers-)berichten die de partijen in Amstelveen hebben uitgegeven in één verzamelbericht.

Onderwijs & Educatie gisteren 09:00

Noor & Amaya in de Kinderrijk Kinderraad

Amstelveen - Op 20 november is de jaarlijkse Internationale Dag van de Rechten van het Kind. KinderRijk vindt het belangrijk om kinderen de ruimte te geven hun stem te laten horen. De organisatie wil weten wat er in de kinderen omgaat en luistert naar wat hen bezighoudt. Om die reden is vorig jaar de KinderRijk KinderRaad opgericht. Het woord is aan leden Noor en Amaya.