Maak kans op een Paasbrunch van Gusto & Napa! Gratis thuisbezorgd met Pasen

Amstelveen – AmstelveenZ.nl verloot in samenwerking met restaurants Gusto in Amstelveen & Napa in Ouderkerk een Paasbrunch voor 2 personen. De brunch wordt (naar keuze) op Eerste of Tweede Paasdag thuisbezorgd tussen 9 en 12 uur!

Kans maken op zo’n heerlijke gratis  paasbrunch van Gusto & Napa (voor 2 personen t.w.v. 37,50) is heel eenvoudig is. Tag onder dit artikel (Facebook / Instagram) je favoriete vriend(in), familielid of kennis met wie jij samen van deze brunch bij jou thuis wilt genieten en vermeld waarom! Je mag ook een ander duo voordragen als je de brunch aan iemand anders gunt.

Geen Facebook? Je mag ook mailen naar actie@amstelveenz.nl o.v.v.Paasbrunch Actie. AmstelveenZ maakt de winnaar komende vrijdag bekend!

--- --- --- --- --- --- ---

OOK TE BESTELLEN

Natuurlijk is de Gusto & Napa Paasbrunch ook nu al tegen betaling te bestellen (18,75 p.p. ) voor Eerste en/of Tweede Paasdag. Dat kan via de website van AmstelveenZ.

De Gusto & Napa Paasbrunch (€ 18,75 p.p.) bestaat uit:

- 250ml jus d’orange

- hardgekookt eitje

- 1x focaccia easter special

- 2x panino

- Beleg: burrata, gerookte zalm, parmaham, boter

- Tiramisu

Gusto en Napa bezorgen de brunch in Amstelveen, Ouderkerk & Nes aan de Amstel en in de Aalsmeerse wijk Nieuw-Oosteinde (tussen 09.00 en 12.00 uur). Bovendien krijgt u bij uw bestelling een 10 procent kortingsvoucher voor het afhalen van pizza bij Gusto of Napa t/m 28 april 2020.

Hoe te bestellen?

Bestel eenvoudig via AmstelveenZ.nl: U betaalt direct: dus afrekenen aan de deur hoeft niet. De brunch wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, waarbij alle corona-maatregelen in acht worden genomen.

Eerste Paasdag, zondag 12 april:
KLIK HIER OM DE PAASBRUNCH TE BESTELLEN VOOR EERSTE PAASDAG (levering zo 12 april 09-12u)

Tweede Paasdag, zondag 13 april:
KLIK HIER OM DE PAASBRUNCH TE BESTELLEN VOOR TWEEDE PAASDAG (levering ma 13 april 09-12u)


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.