TOFBloemen

Maak kans op een TOF Boeket voor je Toffe moeder!

Amstelveen – TOF Bloemen geeft met Moederdag 5 Toffe boeketten weg! Verdient jouw Toffe Moeder een fantastisch TOF Boeket? Tof Bloemen & AmstelveenZ.nl verloten 5 Toffe boeketten!

Deel, like en reageer onder dit artikel en misschien is jouw Toffe Moeder straks de Toffe winnaar en bezorgt Tof zondag 13 mei het boeket bij haar thuis!

Tag je moeder onder het bericht op de Facebookpagina. Op 11 mei 2018 worden de winnaars bekend gemaakt. (Klik hier voor de actievoorwaarden van AmstelveenZ).

Tof staat 365 per jaar klaar en bezorgt natuurlijk ook op Moederdag.


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.