Maak kans op gratis Abina-bonnen voor Koningsdag 2019

Amstelveen - Onder de noemer 'De grootste reünie van Amstelveen’ belooft het op Koningsdag weer een groot oranjefeest te worden bij Abina aan de Amsterdamseweg.

Om de feestvreugde te verhogen verloot AmstelveenZ weer 2x25 Abina-consumptiebonnen, te besteden tijdens het Abina-oranjefeest: Tag 5 vrienden onder ons  bericht op Facebook en wie weet kan je ze op 27 april gratis trakteren bij Abina! 

Tino Martin

Het koningsdagfeest bij Abina trekt ieder jaar duizenden bezoekers. Dit jaar wordt extra drukte verwacht vanwege de komst van niemand minder dan Tino Martin.. en natuurlijk heel veel andere artiesten. 

Tag 5 vrienden en trakteer!

Ga jij naar deze jaarlijkse Amstelveense reünie of wil je er graag naar toe en wil je je vrienden trakteren op de nodige consumpties, doe dan mee met deze speciale oranje winactie. Tag of noem onder dit bericht op de Facebook-pagina van AmstelveenZ 5 vrienden met wie jij wel van een gratis hapje of drankje wilt genieten met 25 bonnen!

Mailen mag ook

Geen Facebook? Stuur dan een mailtje naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. Abina-bonnen of. De actie loopt tot en met 25 april 2019 23.59 uur. Op 26 april maakt AmstelveenZ zo spoedig mogelijk de twee winnaars bekend. Bekijk hier de actievoorwaarden.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:29

Bloemen bij Amstelveens ‘Hart van Medeleven’

Amstelveen - Het gemeentebestuur heeft vanmiddag samen met diverse inwoners bloemen gelegd bij het Amstelveense ‘Hart van Medeleven’, dat momenteel in de vijver van park De Stadstuinen ligt.

Wonen vandaag 10:36

Weerstand tegen nieuwe woontoren Groenelaan leidt tot aanpassing plan

Amstelveen – De ferme weerstand van buurtbewoners tegen een nieuwe geplande hoge woontoren op de plek van het tankstation op de hoek Sportlaan/Groenelaan (Newa) heeft ertoe geleid dat de projectontwikkelaar opnieuw naar de tekentafel gaat en buurtbewoners bij de planontwikkeling gaat betrekken.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Weer fietsen langs Beneluxbaan

Amstelveen - Het duurt niet heel lang meer voordat de fietsroute langs de Beneluxbaan weer volledig toegankelijk is voor fietsers. Diverse delen zijn inmiddels opengesteld en de gemeente verwacht dat vanaf half augustus volledig gebruik kan worden gemaakt van alle fietspaden die langs de Beneluxbaan in Amstelveen lopen.