Roy Beusker Fotografie

Maak kans op kaarten voor Broadwaymusical Kinky Boots

Amstelveen - Van vrijdag 6 tot en met zondag 8 december is de musicalhit Kinky Boots, met onder andere Naidjim Severina en Vajèn van den Bosch, te zien in Schouwburg Amstelveen. Zou jij hier graag naar toe willen? Lezers van AmstelveenZ maken kans op gratis kaarten! 

Hoe kun je winnen?

Tag ons op Facebook (of Instagram) en laat in de reacties onder dit artikel weten met wie jij naar de leukste musical van het jaar wilt in Schouwburg Amstelveen! AmstelveenZ verloot namelijk 2x2 kaarten voor de voorstelling van zondag 8 december 2019 om 15.00 uur.  (Klik hier voor de actievoorwaarden).

Je mag natuurlijk ook mailen naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. Kinky Boots. Wees er snel bij want wij maken op donderdag 14 november 2019 de winnaars via onze website bekend.

Geen kaarten gewonnen? Je kunt via de website van de schouwburg natuurlijk ook gewoon kaarten bestellen. Klik voor meer informatie op: https://schouwburgamstelveen.nl/seizoen-19-20/kinky-boots/


Meer nieuws

Wonen vandaag 10:36

Weerstand tegen nieuwe woontoren Groenelaan leidt tot aanpassing plan

Amstelveen – De ferme weerstand van buurtbewoners tegen een nieuwe geplande hoge woontoren op de plek van het tankstation op de hoek Sportlaan/Groenelaan (Newa) heeft ertoe geleid dat de projectontwikkelaar opnieuw naar de tekentafel gaat en buurtbewoners bij de planontwikkeling gaat betrekken.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Weer fietsen langs Beneluxbaan

Amstelveen - Het duurt niet heel lang meer voordat de fietsroute langs de Beneluxbaan weer volledig toegankelijk is voor fietsers. Diverse delen zijn inmiddels opengesteld en de gemeente verwacht dat vanaf half augustus volledig gebruik kan worden gemaakt van alle fietspaden die langs de Beneluxbaan in Amstelveen lopen.  

Horeca gisteren 19:13

Amstelveense horeca bijeen: op naar betere tijden

Amstelveen - Een tamelijk unieke bijeenkomst bij Grand Café All Sports aan de Van der Hooplaan maandagavond: tal van bekende Amstelveense horeca-uitbaters kwamen aan het einde van de dag bijeen voor een praatje en een borrel.