Maak kans op kaarten voor de film: Alles op tafel

Amstelveen - Op woensdag 3 november 2021 draait de film 'Alles op Tafel' in Cinema Amstelveen. AmstelveenZ verloot twee kaarten voor de Ladies Morning  en twee kaarten voor Ladies Night voorstelling!

Hoe kun je winnen?
Tag je favoriete filmmaatje op Instragram of Facebook en laat in de reacties weten waarom jij met hem of haar naar de film wilt in Cinema Amstelveen. En laat ook weten of je naar de Ladies Morning òf Ladies Night wilt gaan!

Je mag natuurlijk ook mailen naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. 'Alles op Tafel'. Wees er snel bij want wij maken op maandag 1 november 2021 de winnaars via onze website bekend. Geen kaarten gewonnen? Je kunt op de website van Cinema Amstelveen natuurlijk ook gewoon de kaarten bestellen.

Over Alles op Tafel
Zeven goede vrienden komen samen voor een gezellig etentje. Wat begint als een leuke avond, verandert als iemand voorstelt een spel te spelen: iedereen legt zijn telefoon op tafel en alles wat die avond binnenkomt – sms’jes, oproepen, e-mails, Facebook-berichten – moet met de hele groep worden gedeeld. Als de berichten binnenkomen, leren ze elkaar van een hele andere kant kennen. De onderlinge spanning stijgt. Wat hebben ze te verbergen en hoe goed kennen de vrienden elkaar eigenlijk? 

Met Linda de Mol, Lies Visschedijk, Peter Paul Muller, Waldemar Torenstra, Diederik Ebbinge, Eva Crutzen, Ramsey Nasr e.a.

 

Copyright: Millstreet Films
Fotograaf: Martijn van Gelder


Meer nieuws

Algemeen gisteren 13:29

Tweede verdachte vast in mysterieuze zaak rond doodgeschoten pakketbezorger (23) Amstelveen

Amstelveen - In het onderzoek naar de gewelddadige dood van een 23-jarige Amstelvener heeft de recherche een tweede verdachte aangehouden. Het gaat om een 71-jarige man met zowel de Israëlische als de Poolse nationaliteit. Eerder dit jaar, in april, werd in Duitsland ook al een 72-jarige man aangehouden met de Israëlische en de Litouwse nationaliteit.  

112 gisteren 09:03

Bouwmaterialen Uithoornlijn in vlammen op

Uithoorn – In Uithoorn  zijn bij een brand in de vroege ochtend van dinsdag op woensdag diverse bouwmaterialen ten behoeve van de aanleg van de nieuwe Uithoornlijn in vlammen opgegaan.