Maak kans op kaarten voor Huisvrouwen Bestaan Niet 2

Amstelveen - Op woensdag 27 november 2019 draait deel 2 van de film 'Huisvrouwen Bestaan Niet' in Cinema Amstelveen. AmstelveenZ verloot twee keer twee kaarten weg voor de Ladies Morning of Ladies Night voorstelling!

Huisvrouwen Bestaan Niet 2 
Elke familie heeft soms een grote schoonmaak nodig. Na het succes van de komische film Huisvrouwen Bestaan Niet, die lovende recensies ontving en de best bezochte Nederlandse bioscoopfilm van het jaar werd, kon een vervolg niet uitblijven! In Huisvrouwen Bestaan Niet deel 2 worstelen onze drie vrouwen vloekend, lachend en elkaar de waarheid vertellend, ieder met hun eigen fase van het moederschap en het effect daarvan op hun leven.

Hoe kun je winnen?
Tag je favoriete filmmaatje onder dit artikel op Facebook (of Instagram) en laat in de reacties weten waarom jij met hem of haar naar de leukste film van het jaar wilt in Cinema Amstelveen. En laat ook weten of je naar de Ladies Morning of Ladies Night wilt gaan! 

Je mag natuurlijk ook mailen naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. Huisvrouwen Bestaan Niet 2. Wees er snel bij want wij maken op vrijdag 22 november 2019 de winnaars via onze website bekend.

Geen kaarten gewonnen? Je kunt via de website van de schouwburg natuurlijk ook gewoon kaarten bestellen. Klik voor meer informatie op: https://schouwburgamstelveen.nl/cinema-amstelveen/huisvrouwen-bestaan-niet-2/


Meer nieuws

Algemeen gisteren 11:06

Kinderen betuigen spijt na brandje in papiercontainer

Amstelveen - In de wijk Middenhoven moest de brandweer er gistermiddag aan te pas komen om een brandje in een papiercontainer te blussen. De brand was onststaan doordat kinderen klein vuurwerk in de klep hadden gegooid.

Advertorial Verkeer & Vervoer gisteren 09:00

Elektrisch, hybride of waterstof? Hyundai heeft het

Amstelveen - Stil en schoon vervoer. Beter voor het milieu. Geen uitstoot. Hyundai zet vaart achter het elektrisch rijden in Nederland. Zij is het enige automerk dat keuze biedt uit alle denkbare elektrische aandrijflijnen: volledig elektrisch, hybride, plug-in hybride en waterstof. Welke duurzame mobiele oplossing je zoekt; Hyundai heeft het. Nu en in de toekomst! Nieuwsgierig? Kom de modellen bekijken bij Goldcar in Amstelveen.

Advertorial Gezondheid & welzijn 27 nov. 2020 19:00

Groenhof Optiek: SOS voor droge ogen

Amstelveen - De koude dagen komen eraan en dat betekent verwarming hoger en gezellig de kaarsjes aan. Toch is niet iedereen hier blij mee, want mensen met droge ogen ervaren deze periode als minder behaaglijk. Jeuk, branderigheid of het gevoel dat er zand in de ogen zit. Het is een veelvoorkomend ongemak. Maar gelukkig heeft Groenhof Optiek de kennis én apparatuur in huis om voor u de juiste oplossing te zoeken.

Wonen 27 nov. 2020 13:45

Coming Up: geheel nieuwe en moderne Amstelveense woonwijk Legmeer

Amstelveen - Het verouderde bedrijventerrein Legmeer in Amstelveen Zuid, gelegen tussen de wijken Middenhoven en Westwijk, moet de komende jaren worden omgevormd tot een moderne nieuwe woonwijk, die met name woonkansen moet gaan bieden voor mensen met lage en middeninkomens. De gemeente hoopt voor de ontwikkeling op een substantiele bijdrage uit het Rijksbudget Woningimpuls.