Maak kans op kaarten voor Huisvrouwen Bestaan Niet 2

Amstelveen - Op woensdag 27 november 2019 draait deel 2 van de film 'Huisvrouwen Bestaan Niet' in Cinema Amstelveen. AmstelveenZ verloot twee keer twee kaarten weg voor de Ladies Morning of Ladies Night voorstelling!

Huisvrouwen Bestaan Niet 2 
Elke familie heeft soms een grote schoonmaak nodig. Na het succes van de komische film Huisvrouwen Bestaan Niet, die lovende recensies ontving en de best bezochte Nederlandse bioscoopfilm van het jaar werd, kon een vervolg niet uitblijven! In Huisvrouwen Bestaan Niet deel 2 worstelen onze drie vrouwen vloekend, lachend en elkaar de waarheid vertellend, ieder met hun eigen fase van het moederschap en het effect daarvan op hun leven.

Hoe kun je winnen?
Tag je favoriete filmmaatje onder dit artikel op Facebook (of Instagram) en laat in de reacties weten waarom jij met hem of haar naar de leukste film van het jaar wilt in Cinema Amstelveen. En laat ook weten of je naar de Ladies Morning of Ladies Night wilt gaan! 

Je mag natuurlijk ook mailen naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. Huisvrouwen Bestaan Niet 2. Wees er snel bij want wij maken op vrijdag 22 november 2019 de winnaars via onze website bekend.

Geen kaarten gewonnen? Je kunt via de website van de schouwburg natuurlijk ook gewoon kaarten bestellen. Klik voor meer informatie op: https://schouwburgamstelveen.nl/cinema-amstelveen/huisvrouwen-bestaan-niet-2/


Meer nieuws

Politiek vandaag 11:26

AVA wil meer weten van mogelijke mondkapjesplicht in Amstelveen

Amstelveen – De lokale politieke partij Actief voor Amstelveen (AVA) wil weten hoe gemeente Amstelveen omgaat met de experimentele mondkapjesplicht, nu binnen Veiligheidsregio Amsterdam/Amstelland het dragen van een gezichtsmasker verplicht kan worden gesteld op drukke plekken. Amsterdam is al zo ver en voert vanaf 5 augustus een mondkapjesplicht in in diverse delen van de stad.  

Algemeen vandaag 09:46

9-jarige Amstelvener haalt 1100 euro op voor cheeta's met fietstocht door Safaripark

Amstelveen – De 9-jarige Amstelveense scholier Gio Cruz heeft afgelopen weekeinde ruim 1100 euro opgehaald met een sponsorfietstocht door Safaripark Beekse Bergen. Het geld gaat naar een beschermingsproject voor cheeta's. De jonge dierenliefhebber wist in een uur tijd zeven rondjes door het Wildlifepark te fietsen.

Amstelveen van voorheen gisteren 18:00

Amstelveen van voorheen (206)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 206 een foto van de voormalige locatie van BMW-dealer Van Poelgeest, toen deze nog in het hart van het Oude Dorp was gevestigd, met tankstation.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:03

Bussluis bij Urbanuskerk: doorgaand autoverkeer uit Bovenkerk geweerd

Amstelveen – Gemeente Amstelveen is voornemens een bussluis aan te leggen ter hoogte van de Urbanuskerk in Bovenkerk, om doorgaand autoverkeer te weren op de route Noorddammerlaan/Legmeerdijk. Om sluipverkeer door Bovenkerk te voorkomen ligt er bovendien een plan klaar om eenrichtingsverkeer in diverse Bovenkerkse straten door te voeren.