Maak kans op kaarten voor Huisvrouwen Bestaan Niet 2

Maak kans op kaarten voor Huisvrouwen Bestaan Niet 2

Amstelveen - Op woensdag 27 november 2019 draait deel 2 van de film 'Huisvrouwen Bestaan Niet' in Cinema Amstelveen. AmstelveenZ verloot twee keer twee kaarten weg voor de Ladies Morning of Ladies Night voorstelling!


- Lees verder onder deze advertentie -

Huisvrouwen Bestaan Niet 2 
Elke familie heeft soms een grote schoonmaak nodig. Na het succes van de komische film Huisvrouwen Bestaan Niet, die lovende recensies ontving en de best bezochte Nederlandse bioscoopfilm van het jaar werd, kon een vervolg niet uitblijven! In Huisvrouwen Bestaan Niet deel 2 worstelen onze drie vrouwen vloekend, lachend en elkaar de waarheid vertellend, ieder met hun eigen fase van het moederschap en het effect daarvan op hun leven.

Hoe kun je winnen?
Tag je favoriete filmmaatje onder dit artikel op Facebook (of Instagram) en laat in de reacties weten waarom jij met hem of haar naar de leukste film van het jaar wilt in Cinema Amstelveen. En laat ook weten of je naar de Ladies Morning of Ladies Night wilt gaan! 

Je mag natuurlijk ook mailen naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. Huisvrouwen Bestaan Niet 2. Wees er snel bij want wij maken op vrijdag 22 november 2019 de winnaars via onze website bekend.

Geen kaarten gewonnen? Je kunt via de website van de schouwburg natuurlijk ook gewoon kaarten bestellen. Klik voor meer informatie op: https://schouwburgamstelveen.nl/cinema-amstelveen/huisvrouwen-bestaan-niet-2/


Reacties