Maurits Fondse {Beeld: Martin Pluimers}

Maak kans op kaarten voor Maurits Fondse & Band in Griffioen

Amstelveen - Op zaterdag 30 november 2019 bezingt Maurits Fondse het turbulente leven van pianist en zanger Billy Joel in Theater Griffioen. AmstelveenZ verloot 2x2 kaarten voor deze voorstelling!

Hoe kun je winnen?
Tag ons op Facebook (of Instagram) en laat in de reacties onder dit artikel weten met wie jij naar deze voorstelling wilt in Griffioen. AmstelveenZ verloot de kaarten voor de voorstelling van zaterdag 30 november november om 20:30 uur (Klik hier voor de actievoorwaarden).

Je mag natuurlijk ook mailen naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. The story of Billy Joel. Wees er snel bij want wij maken op donderdag 28 november 2019 de winnaars via onze website bekend!

The story of Billy Joel
Aan de hand van zijn beroemde songs en minder bekende parels vertelt Fondse het levensverhaal van de straatjongen, geboren in The Bronx, opgegroeid op Long Island (Downeaster Alexa), die een haat-liefde verhouding had met de muziekindustrie (The Entertainer). Daarnaast belicht Fondse zijn bijzondere, haast filosofische teksten (Summer Highland Falls), zijn liefde voor New York (Say Goodbye to Hollywood – New York State of Mind) , zijn optredens in Rusland tijdens de Koude Oorlog (Leningrad), zijn vaderschap (Goodnight my Angel) en uiteraard de relaties met de vele vrouwen in zijn leven (‘She’s Always a Woman’). Met 150 miljoen verkochte platen en 33 top 40 hits is Billy Joel (nu 68 jaar) één van ’s werelds succesvolste artiesten aller tijden.

Geen kaarten gewonnen? Je kunt via de website van Griffioen natuurlijk ook gewoon kaarten bestellen. Klik voor meer informatie op: https://griffioen.vu.nl/voorstelling/seizoen-19-20/maurits-fondse-band-a-life-in-songs-the-story-of-billy-joel/ 


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.