Maurits Fondse {Beeld: Martin Pluimers}

Maak kans op kaarten voor Maurits Fondse & Band in Griffioen

Amstelveen - Op zaterdag 30 november 2019 bezingt Maurits Fondse het turbulente leven van pianist en zanger Billy Joel in Theater Griffioen. AmstelveenZ verloot 2x2 kaarten voor deze voorstelling!

Hoe kun je winnen?
Tag ons op Facebook (of Instagram) en laat in de reacties onder dit artikel weten met wie jij naar deze voorstelling wilt in Griffioen. AmstelveenZ verloot de kaarten voor de voorstelling van zaterdag 30 november november om 20:30 uur (Klik hier voor de actievoorwaarden).

Je mag natuurlijk ook mailen naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. The story of Billy Joel. Wees er snel bij want wij maken op donderdag 28 november 2019 de winnaars via onze website bekend!

The story of Billy Joel
Aan de hand van zijn beroemde songs en minder bekende parels vertelt Fondse het levensverhaal van de straatjongen, geboren in The Bronx, opgegroeid op Long Island (Downeaster Alexa), die een haat-liefde verhouding had met de muziekindustrie (The Entertainer). Daarnaast belicht Fondse zijn bijzondere, haast filosofische teksten (Summer Highland Falls), zijn liefde voor New York (Say Goodbye to Hollywood – New York State of Mind) , zijn optredens in Rusland tijdens de Koude Oorlog (Leningrad), zijn vaderschap (Goodnight my Angel) en uiteraard de relaties met de vele vrouwen in zijn leven (‘She’s Always a Woman’). Met 150 miljoen verkochte platen en 33 top 40 hits is Billy Joel (nu 68 jaar) één van ’s werelds succesvolste artiesten aller tijden.

Geen kaarten gewonnen? Je kunt via de website van Griffioen natuurlijk ook gewoon kaarten bestellen. Klik voor meer informatie op: https://griffioen.vu.nl/voorstelling/seizoen-19-20/maurits-fondse-band-a-life-in-songs-the-story-of-billy-joel/ 


Meer nieuws

Corona Amstelveen gisteren 14:17

Dit zijn de nieuwste RIVM-coronacijfers in Amstelveen

Amstelveen - Uit de meest actuele corona-update van het RIVM (29-9-2020) blijkt dat het aantal positief geteste personen in Amstelveen opnieuw fors is opgelopen. Ook het aantal ziekenhuisopnames en overleden personen steeg. 

Advertorial Gezondheid & welzijn gisteren 12:21

Dementie: hoe te herkennen en wat te doen?

Beginnende dementie kan soms erg lastig te herkennen zijn. Het eerste signaal van dementie komt meestal ook niet van de persoon die hier zelf aan lijdt. Vaak is het iemand die dichtbij de persoon staat, die de eerste symptomen het eerst zal herkennen. Hoe kunt u als naaste dementie herkennen? En hoe gaat u hier vervolgens mee om als de diagnose is gesteld? Kan aanvullende thuiszorg bijvoorbeeld een goede rol spelen? Samen met De Thuiszorg Student helpen wij u op weg.

Algemeen gisteren 11:57

Sterke groei zonnepanelen in Amstelveen

Amstelveen – Huishoudens en bedrijven in Amstelveen produceren de afgelopen jaren steeds meer zonnestroom. Het totale vermogen van zonnepanelen op woningen in Amstelveen is sinds 2018 gestegen met 84 procent en het Amstelveense bedrijfsleven wekte 99 procent meer zonnestroom op dan in 2018.