Maak kennis met de bZ4X op een unieke manier!

Amstelveen - Toyota heeft een assistent ontwikkeld genaamd beeZee. BeeZee gaat samen met jou op pad tijdens de proefrit. Zo kom je achter alle functionaliteiten die de bZ4X allemaal te bieden heeft. De bZ4X is de eerste volledige elektrische personenwagen van Toyota en komt uiteraard in verschillende uitvoeringen op het gebied van luxe. 

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende typen aandrijflijnen. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een 2WD of voor de echte avonturiers een 4WD aangedreven bZ4X. Wil jij ook een proefrit ervaren in de bZ4X samen met beeZee? Bel hier dan even naar een van onze vestigingen.

Bekijk hier de video om kennis te maken met de bZ4X en beeZee!

Benieuwd naar wat jouw auto waard is? Je kan dit via de website geheel vrijblijvend opvragen. Natuurlijk mag je ook even langskomen voor een proefrit of bezichtiging. De vakmensen bij Toyota Van Ekris kunnen dan gelijk naar jouw auto kijken.

Toyota Van Ekris, de Toyota dealer voor Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Woerden en omgeving!

Toyota Van Ekris is de officiële Toyota dealer voor Mijdrecht en omgeving. 'Voor alle nieuwe Toyota’s en occasions evenals onderhoud en APK, ben je bij ons aan het juiste adres!’'

Meer weten? Kijk dan hier even op onze bZ4X pagina.

toyota bz4x.jpg

 


Meer nieuws

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.

Algemeen 27 mrt. 2024 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.