Maak kennis met de bZ4X op een unieke manier!

Amstelveen - Toyota heeft een assistent ontwikkeld genaamd beeZee. BeeZee gaat samen met jou op pad tijdens de proefrit. Zo kom je achter alle functionaliteiten die de bZ4X allemaal te bieden heeft. De bZ4X is de eerste volledige elektrische personenwagen van Toyota en komt uiteraard in verschillende uitvoeringen op het gebied van luxe. 

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende typen aandrijflijnen. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een 2WD of voor de echte avonturiers een 4WD aangedreven bZ4X. Wil jij ook een proefrit ervaren in de bZ4X samen met beeZee? Bel hier dan even naar een van onze vestigingen.

Bekijk hier de video om kennis te maken met de bZ4X en beeZee!

Benieuwd naar wat jouw auto waard is? Je kan dit via de website geheel vrijblijvend opvragen. Natuurlijk mag je ook even langskomen voor een proefrit of bezichtiging. De vakmensen bij Toyota Van Ekris kunnen dan gelijk naar jouw auto kijken.

Toyota Van Ekris, de Toyota dealer voor Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Woerden en omgeving!

Toyota Van Ekris is de officiële Toyota dealer voor Mijdrecht en omgeving. 'Voor alle nieuwe Toyota’s en occasions evenals onderhoud en APK, ben je bij ons aan het juiste adres!’'

Meer weten? Kijk dan hier even op onze bZ4X pagina.

toyota bz4x.jpg

 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:17

Pluktuin Zorgvlied geopend

Amstelveen - Afgelopen week is op gedenkpark Zorgvlied een bijzondere tuin geopend: een natuurlijke bloemenpluktuin. Burgemeester Tjapko Poppens was hierbij aanwezig. Naasten die op Zorgvlied een graf van dierbare bezoeken, kunnen in de pluktuin een paar bloemen plukken en bij het graf neerleggen.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur gisteren 12:20

Bloesempark Amsterdamse bos in bloei

Amstelveen - De bloeiperiode van het Bloesempark in het Amsterdamse bos is officieel aangebroken.