Een deel van de omgeving waar T.A.T. Nature plaatsvindt.

Maak kennis met T.A.T. Nature: kom naar de open dag op zondag 2 juni

Amstelveen / Ouderkerk - Aan de Rondehoep West in Ouderkerk aan de Amstel vind je het Mind Emptiness Center. Hier kun je terecht voor het revolutionaire programma The Alignment Technique in de natuur (T.A.T. Nature), dat jou weer helemaal terug in contact brengt met de natuur om zo innerlijke rust te ervaren.  Maris en Rik geven jou handvatten (Moves) om snel en op een unieke wijze weer tot jezelf te komen. Kom naar de gratis kennismaking op zondag 2 juni.

T.A.T. Nature

Zodra je het erf op komt rijden, ervaar je een oase van rust. Het landschap is adembenemend, je ziet de hazen lopen en het enige dat je hoort zijn fluitende vogels. Hier is een omgeving gecreëerd om uit de dagelijkse ratrace te stappen. ‘We willen mensen tot rust brengen’, begint Rik. ‘Onthaasten lukt niet meer of wordt steeds moeilijker. We doen er alles aan via meditaties, yoga, mindfulness, retreats, sporten en noem het maar op. Dat is harstikke goed en helpt. Dit alles werkt, maar de volgende dag komen we weer in de gekte van de dag. Overvolle agenda’s, kinderen, werk, sociale media. De maatschappij verhardt, we komen allemaal onder druk te staan. Het percentage van mensen met een burn-out groeit elk jaar.  Via The Alignment Technique (T.A.T.)  leren we jou zogenoemde Moves (oefeningen) aan. Jij bepaalt met T.A.T. in no time jouw gewenste gemoedstoestand die je gelijk kunt initiëren op het moment dat jij dat nodig hebt. Het is zo revolutionair, dat kan ik niet uitleggen. Dat moet je zelf ervaren.’

Maak kennis met deze techniek en kom naar de gratis open dag op zondag 2 juni. Ervaar wat het voor jou kan betekenen.

Programma:

  • 14:15 uur Ontvangst
  • 14:30 uur Informatie The Alignment Technique (T.A.T. Nature)
  • 15:00 uur Start met Moves ( oefeningen) die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven.
  • 16:00 uur Vragen en informatie over trainingen in de buurt.
  • 16:30 uur Afsluiting

Voor iedereen

Of je nu op zoek bent naar tijd voor jezelf, veel onrust ervaart, slecht slaapt, last hebt van je lijf, drukte ervaart met kinderen, werk, huishoudelijke taken en planningen, worstelt met de hoeveelheid keuzes die we elke dag moeten maken of loopt met financiële vraagstukken; iedereen is welkom met zijn eigen verhaal. Iedereen is immers uniek. Ontdek hoe jij in contact kunt komen met jouw inspiratie en mogelijkheden, in plaats van je beperkingen.

Meer informatie is te vinden op www.tatgo.org. Aanmelden voor deze open dag is verplicht en kan via deze link.

Mind Emptiness Centrum
Rondehoep West 52A
1191KM Ouderkerk a/d Amstel


Meer nieuws

Sport vandaag 15:56

Spectaculair topbeachvolleybal in Stadshart: Amstelveense Benthe strijdt mee om titel Queen of the Court

Amstelveen - Het Stadsplein in Stadshart Amstelveen is deze weken omgetoverd tot zandparadijs en dit weekend staat het spectaculaire eredivisie beachvolleybaltoernooi Betcity Queen & King of The Court op het programma. De Amstelveense Benthe Essink is samen met haar partner Lieke Gijsen een van de deelnemers aan dit sterk aan populariteit winnende eredivisie-toernooi en hoopt in haar eigen woonplaats natuurlijk Queen of the Court te worden.

Algemeen vandaag 13:23

Kinderraad viert verschillende culturen met culturenkookboek

Amstelveen - Op woensdag 19 juni overhandigde de kinderraad van Amstelveen het door hen zelf gemaakte culturen kookboek aan wethouder diversiteit Floor Gordon. De kinderraad heeft dit kookboek gemaakt omdat ze het belangrijk vinden dat Amstelveen trots is op alle verschillende culturen in de stad en ze willen dat deze verscheidenheid aan geloven en culturen gevierd wordt. De kinderraad geeft alle bassischolen in Amstelveen het culturenkookboek cadeau.

Algemeen gisteren 13:33

Autoverzekering Amstelveen bijna 6% duurder

Amstelveen - Inwoners van Amstelveen betaalden in 2023 bijna 6% meer voor hun autoverzekering dan het jaar ervoor. Dat blijkt uit onderzoek van de financiële vergelijkingssite Geld.nl. In 2022 kostte de gemiddelde autoverzekering in Amstelveen nog ruim 68 euro per maand. In 2023 is dat gestegen naar ruim 72 euro per maand. Op jaarbasis betaalden de inwoners van Amstelveen bijna 49 euro meer voor hun autoverzekering.