Salvedo Health Clinic

Maartje Cox: topsport op de werkvloer

Tophockeykeepster Maartje Cox beëindigde vorig jaar haar topsportcarrière. Ze werkt vol overgave als fysiotherapeute bij Salvedo Health Clinic in Amstelveen. ‘Een bewuste keuze om te stoppen met topsport, want ik wil mijn passie vanuit de topsport inzetten op de werkvloer.’  

Als klein meisje startte ze met hockeyen in haar geboorteplaats Roosendaal en wist ze door te stomen naar de Nederlandse top. Nu is het tijd voor haar maatschappelijke carrière. Hierin wil ze ook topprestaties en kwaliteit leveren.

Teamverband
‘Het mooie aan het vak fysiotherapie is dat je dit ook in teamverband doet. Denk hierbij aan collega fysiotherapeuten, chiropractoren, diëtisten, huisartsen en medisch specialisten. Samen werk je naar een optimaal herstel. Het einddoel van de patiënt (de hulpvraag) is de gouden medaille.’

Informatie
Meer weten over Maartje Cox? Klik op deze link:
http://www.salvedo.nl/ons-centrum/ons-team/maartje-cox/


Meer nieuws

Sport vandaag 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 vandaag 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten gisteren 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.