Magic Circus komt naar Amstelveen toe

AMSTELVEEN - Magic Circus, het Nederlands Stadscircus, raast door de Nederlandse steden met de nieuwe voorstelling ‘Hoe dan?!’. Met Pasen staat het circus in Amstelveen.

Dit jaar is het intieme stadscircus volgens een persbericht service-gerichter dan ooit. Alles is veilig en safe dankzij beveiliger Dave. Hij bewaakt de Magic Dome met zijn eigenwijze waakhonden. Dat is maar goed ook, want een clown die onderweg is naar Tirol, verdachte pakketjes, levende koffers en krachtpatsers uit het Osmeens Staatscircus moet je goed in de gaten houden.

Paaseieren

Traditiegetrouw staat de Magic Dome gedurende het Paasweekend in Amstelveen op het parkeerterrein van de Meent aan de Melkweg. Dit jaar kan er zelfs voor de show samen met de Paashaas naar paaseieren gezocht worden. Maar daar moet je je wel even apart voor opgeven.

In de nieuwe voorstelling van dit seizoen zitten voldoende ingrediënten voor een 100 minuten eigentijds circusvermaak inclusief pauze. De aanwezige piccolo stijgt als kofferspecialist tot ongekende hoogte. Je gelooft je ogen niet bij evenwichtskunsten en handstanden en zelfs de waakhonden blijken multifunctioneel geschoold.

Respect

Een Belgisch mini-paardje blijkt zijn kleuren al heel goed te kennen. Het paard van de Astley Brothers blijkt voor niemand respect te hebben. Zelfs niet voor het publiek.  Clown Jofri verbluft, vertedert en vermaakt met subtiele goocheltrucs en zijn komische talent. En er staat nog veel meer op het programma.

De voorstellingen zijn van Goede Vrijdag 30 maart tot en met maandag Tweede Paasdag 2 april dagelijks om 16.00 uur in de Magic Dome. De entreeprijzen liggen tussen de 12 en 19 euro, afhankelijk van leeftijd en zitplaatscategorie. Bij diverse winkels en online zijn kortingsbonnen van 3 euro te vinden.

Klik hier voor meer info.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties