Chardonae na de make-over

Make-OverZ: Ik wil graag andere kinderen helpen

In de rubriek Make-OverZ van AmstelveenZ Magazine krijgen lezers een nieuwe look. Deze keer in de stoel van De Kapper, Chardonae. De 10-jarige Chardonae wil haar lange haar graag doneren aan Stichting Haarwensen, dus aan De Kapper de eer om de schaar erin te zetten.

Stichting Haarwensen

De moeder van Chardonae doneerde haar prachtige haar een jaar geleden aan Stichting Haarwensen. En toen zij na een bezoekje aan De Kapper thuiskwam met een nieuwe coupe, was Chardonae vastbesloten het voorbeeld van haar moeder te volgen.

Ze liet haar haar groeien en nu was het moment aangebroken dat ze genoeg lengte had om het op te sturen naar Stichting Haarwensen. Deze stichting zorgt ervoor dat kinderen die door ziekte hun haar hebben verloren een prachtige pruik krijgen.

De Kapper kreeg het verzoek om nog wel genoeg lengte te houden voor een staartje, aangezien de talentvolle Chardonae danst, zingt en acteert. Ze volgt de vooropleiding bij Lucia Marthas en heeft zelfs al haar eigen vlog-account.

makeoverkappermei2020sprong.jpg

Lange lagen

De Kapper heeft het haar tot net op haar schouders gehouden met mooie lange lagen erin, en langs de contouren van haar gezicht zachtere lijnen gemaakt. Chardonae is enorm blij met het eindresultaat én met de prachtige vlecht die ze kan doneren aan Stichting Haarwensen.

makeoverkapperstaartmei2020.jpg

Wil jij ook in aanmerking komen voor een Make-OverZ? Stuur een mail naar info@dekapper.nl en wie weet sta jij de volgende keer in AmstelveenZ Magazine.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 22:00

Amstelveen by night (78)

Amstelveen - Op de 78e dag dat de avondklok geldt, een avondfoto van de Amstelzijde in de rubriek Amstelveen by night.

112 gisteren 18:45

14-jarige met ploertendoder op zak aangehouden in Amstelveen na onrustdreiging

Amstelveen - Nadat afgelopen donderdag diverse bedreigingen via social media waren rondgegaan, blijkt de Amstelveense politie diezelfde avond een groep jongeren te hebben staande gehouden die met Tram 25 naar Amstelveen Zuid waren afgereisd, met vermoedelijk weinig goeds in de zin. Onder hen een 14-jarige met een ploertendoder op zak.

Algemeen gisteren 10:00

De Uiterton hoopt op 25-jarig jubileum

Amstelveen - In heempark De Braak liggen de twee werkplaatsen van Stichting De Uiterton. Sinds 1997 beleven zowel jongeren als ouderen hier veel plezier aan het bouwen en restaureren van boten en scheepjes. Nog heel even en dan kan er in het voorjaar weer gevaren worden. Oprichter Henk Morel vertelt over het ontstaan van De Uiterton maar ook over de naderende sluiting van de loods.

Algemeen 9 apr. 2021 22:00

Amstelveen by night (77)

Amstelveen - Op de 77e dag dat de avondklok geldt, een avondfoto van de Van Heuven Goedhartlaan.

Onderwijs & Educatie 9 apr. 2021 17:11

Amstelveen College biedt leerlingen drie dagen lang volop coronaproof plezier

Amstelveen - Om leerlingen een hart onder de riem te steken in deze lastige coronatijd heeft het Amstelveen College drie dagen lang een speciale 'GoFit-21 3-daagse' voor leerlingen georganiseerd. Leerlingen konden zich volop uitleven met tal van coronaproof-activiteiten, iets dat enorm werd gewaardeerd door de leerlingen.