Make-OverZ: Klaar voor verandering

Amstelveen - In de rubriek Make-OverZ krijgen lezers van AmstelveenZ Magazine een nieuwe look van De Kapper. Deze keer in de stoel van de Kapper: Froukje Hoekemeijer.

Froukje is een echte Amstelveense. Vermoedelijk zullen diverse Amstelveners op haar foto reageren met ‘Hé, die ken ik’ en dat is niet zo verwonderlijk. Froukje (44 ) was vele jaren werkzaam bij diverse horecahotspots in Amstelveen, waaronder Abina en een lange tijd bij Grand Café All Sports. ‘Ik ben 2 jaar geleden al gevraagd door De Kapper om een totale make-over te ondergaan voor deze rubriek, maar toen was ik er nog niet aan toe. Dat is nu wel anders’, lacht Froukje. ‘Ik was niet meer gelukkig met mijn haar en was echt toe aan verandering!’

Spannend

Froukje vindt de make-over reuzespannend, dus ging ze eerst uitgebreid in gesprek met Babs van Gorkom en Eline, één van de kleurspecialisten van De Kapper, voor goed advies. Er is uiteindelijk gekozen voor een folie highlight om daarna een toner, een natuurlijke kleur, in het haar aan te brengen. Daarna volgde uiteraard ‘de schaar’: altijd een spannend moment, waarbij is gekozen voor de classic-boblijn met Anita Witzierkuif.

Olcay Gulsen Beauty

Ook is Froukje voorzien van make-up van Olcay Gulsen Beauty, waarvan de producten sindskort verkrijgbaar zijn bij De Kapper. Om de huid van Froukje te egaliseren werd de Bright Eyes concealer en de cream gebruikt, welke zeer makkelijk zijn aan te brengen. Als make-up is de Every Day Smooth Loose Powder aangebracht voor lange houdbaarheid van make-up. Verder is er eyeliner en mascara gebruikt. De wenkbrauwen zijn aangezet om de oogcontouren nog sprekender te maken. Het 2-in-1 product Glam Easy Duo Bronze is gebruikt om zowel de wangen als de lippen kleur te geven.

de_kapper_make_over_sep_2020_froukje (7)_Ret.jpg

Froukje is erg blij het resultaat. ‘Ik kreeg direct een positief gevoel en mag er weer zijn. Ik ben direct verder het Oude Dorp in gegaan voor een hapje en drankje! ‘Want thuis op de bank zitten met zo’n mooi kapsel is natuurlijk zonde’, aldus een stralende Froukje.

Geef je op!

Wil jij ook in aanmerking komen voor een Make-OverZ stuur een mail naar info@dekapper.nl en wie weet sta jij de
volgende keer in AmstelveenZ Magazine!

[Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No 51, september 2020]


Meer nieuws

Algemeen gisteren 22:03

Amstelveen by Night (87)

Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl iedere avond een avondfoto uit Amstelveen. Op de 87e dag dat de avondklok geldt, een avondfoto van Stadshart Amstelveen.

Algemeen gisteren 18:30

Kijktip: Amstelkids Vrijheidsjournaal [Video]

Amstelveen - Wat betekent vrijheid nou eigenlijk precies? Diverse Amstelveense kinderverslaggevers in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar zoeken het antwoord op die vraag in het Amstelkids Vrijheidsjournaal, dat sinds vandaag is te bekijken is op YouTube en verspreid is op alle basisscholen in Amstelveen. 

Onderwijs & Educatie gisteren 12:12

Maak kennis met een nieuw beroep via Digimatch

Amstelveen - Op werkbezoek bij een kok, advocaat of een onderwijsassistent? Het kan allemaal met VMBO On Stage. Meer dan 800 vmbo-leerlingen van Wellant Westplas Mavo, Panta Rhei, het VeenLanden College en Vakcollege Thamen doen hieraan mee. Zo ook Donna, leerling van het Vakcollege Thamen. Voor haar was de keuze gemakkelijk: ‘Ik wil de autotechniek in’, zegt zij. ‘Ik heb mij daarom ingeschreven voor werkbezoeken bij Brabebo en bij Autobedrijf Berkelaar.’

Advertorial Gezondheid & welzijn gisteren 08:00

Keizer Karelpark Tandartsen: Tandartsbezoek tijdens pandemie is een uitje

Amstelveen - Maar liefst een kwart van de Nederlanders is sinds de corona uitbraak niet meer naar de tandarts geweest. ‘Dat is erg zorgelijk’, vindt Joyce van Niele, tandarts en eigenaar van Keizer Karelpark Tandartsen. In haar praktijk zijn de nodige maatregelen getroffen en draait inmiddels op volle toeren. ‘Grappig genoeg zien we vooral hele blije mensen, nu ze een bezoek aan de tandarts als uitje zien.’

Algemeen 18 apr. 2021 22:00

Amstelveen by Night (86)

Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl iedere avond een avondfoto uit Amstelveen. Op de 86e dag dat de avondklok geldt, een avondfoto van het monumentale gebouw De Bajes aan de Ouderkerkerlaan.

Amstelveen van voorheen 18 apr. 2021 19:00

Amstelveen van voorheen (243)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 243 een oude foto van het voormalige binnenzwembad Het Keerpunt.